› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.11.2016

Prens Harry'nin büyük aşkı: Meghan Markle

Genç kızların gözdesi Prens Harry, Meghan Markle ile olan birlikteliğini doğruladı. Meghan Markle'ı yakından tanıyalım...

Getty Images Turkey

Son günlerin gündem konularından biri, İngiliz Kraliyet ailesinin küçük oğlu Prens Harry hakkında çıkan aşk dedikoduları. Genç kızların gözde bekarı konuya açıklık getirerek Meghan Markle ile hakkında çıkan haberleri doğruladı. Peki Meghan Markle kim? Sizin için bir araştırma yaptık.

"Suits" dizisinde canlandırdığı Rachel karakteriyle üne kavuşan Kanadalı oyuncu Meghan Markle, 35 yaşında, ABD doğumlu ve 1,71 boyunda. Prensten bir kaç yaş büyük olduğu ve daha önce bir evlilik yaşadığı için İngiliz medyası, Markle'ın kraliyet ailesine “yakışmayacağı” ile ilgili haberlere yer veriyordu. Kensington Sarayı bir açıklama yayımlayarak; "Prens Harry, Markle’ın güvenliği nedeniyle endişeli ve onu koruyamadığı için üzgün. Birkaç ayı geride bırakan ilişkilerinde Meghan Markle’ın medya tarafından saldırıya uğraması adil değil" ifadelerine yer verdi. 
prens harry meghan markle sevgili
İkilinin ilişkileri, kollarına taktıkları aynı bilekler sayesinde ortaya çıkmıştı. Sade, stil sahibi ve kendine güvenen bir kadın portresi için Meghan Markle'ın geçmişten günümüze stilini de markajımıza aldık. Meghan Markle'ın gece ve gündüz stilini görmek için galeriye tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2