› 
 › 
02.09.2019

Reebok, Aztrek'in yepyeni model ve renklerini tanıttı

Reebok, ünlü rapçi Cardi B ile yenilenen Aztrek ’96 ve Double modellerini tanıttı. Reebok, yenilenmiş sneaker modelleriyle retroseverlere hitap ediyor.

Reebok'ın 90’lı yıllardan ilham alan ikonik Aztrek ailesinin iki üyesi, daha renkli ve canlı bir görünüme bürünerek yeni tasarımlarıyla göz dolduruyor. Rap kraliçesi Cardi B ile iş birliğinde lanse edilen Aztrek Double, 90’lar ruhuyla geçmişten esintiler taşırken yenilenmiş tasarımıyla günümüz sneaker modasına öncülük etmeye geliyor.
 
Cardi B & Reebok Aztrek Double


Reebok, 90’lı yıllardan ilham alan ikonik Aztrek ailesinin iki üyesini daha renkli ve canlı tasarımlarla yeniledi.
 
Aztrek double

Aztrek Double

Daha cesur bir tasarımla güçlendirilen Aztrek Double, Reebok’ın yenilikçi ve zengin geçmişinden ilham alarak adeta yeniden doğdu. Retrosever kadınlara hitap eden Aztrek Double, gösterişli bir orta taban ve yenilenmiş çapraz bağlarla beraber geçmişe götürürken geleceğe de göz kırpıyor.
 
Aztrek 96

Aztrek 96

Bir diğer yenilenen model 90’lı yılların meşhur koşu ayakkabısı Aztrek ‘96. “Beklenmeyen”i ortaya koyan Reebok’ın 90’lardaki ruhunu ve tutumunu mükemmel bir şekilde somutlaştıran Aztrek ‘96, önceki tasarımından daha cesur, daha renkli ve daha dinamik bir yüzle karşımıza çıkıyor.

Reebok’ın zengin tarihinden ilham alan ve günümüzün sokak estetiğiyle birlikte güncellenen Aztrek ‘96, köşeli eklenmiş kalıplara ve daha ön planda bir logoya sahip. Güncellenmiş bu tasarım, öne çıkmanız için mükemmel bir ayakkabı olarak sizinle buluşuyor.
 
Reebok & Cardi B

Cardi B

Özellikle kadınlar için tasarlanan Aztrek Double’ın fiyatı 699 TL olurken, Aztrek ‘96, 599 TL fiyatıyla Reebok mağazalarında ve diğer satış noktalarında satışa sunuldu.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2