› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 05.03.2014

Rihanna'nın Paris Moda Haftası Stilleri

2014 Sonbahar koleksiyonlarının tanıtıldığı Paris Moda Haftası bugün bitiyor. Birbirinden ünlü konukları ağırlayan moda haftasının yıldızı ise Rihanna oldu.

Şarkılarıyla olduğu kadar giydikleriyle de milyonlar tarafından takip dilen Rihanna Paris Moda Haftası'nı salladı! Moda haftası boyunca Chanel, Lanvin ve Comme des Garçons gibi dünyaca ünlü markaların ön sırasında yerini alan şarkıcı kameraların ilgi odağı oldu. Şu sıralar kendi koleksiyonunu hazırlamakla meşgul olan Riri katıldığı diğer moda haftalarına oranla çok daha iddialı ve çok daha cesur kombinlerle karşımıza çıktı.

Katıldığı her defilede içeriye adımını atar atmaz kameraları kendine çeviren Barbadoslu güzel, defile alanındaki diğer ünlüleri gölgede bıraktı. Transparan parçalar, mini elbiseler ve zaman zaman maskülen takımlarla boy gösteren Rihanna, markaların neden peşinden koşturduğunu bir kere daha gösterdi. Yedi gün boyunca sokak modasını hareketlendiren Riri, özellikle Balmain ve Dior defilelerinde giydikleriyle hafızamıza kazandı. Balmain defilesinde yağ yeşili mini elbiseyi kusursuz fiziğiyle çok iyi taşıyan sarkıcıi Dior defilesindeki montuyla kırmızının kendisine ne kadar yakıştığını gösterdi.




Beş gün boyunca oldukça vamp parçalarla karşımıza çıkan Rihanna, moda haftasının altıncı gününde gerçekleşen Chanel defilesine cici kız imajıyla geldi. Lagerfeld ve Chanel'e olan hayranlığıı her fırsatta dile getiren şarkıcının tercihi pembe takım ve sneakerlardan yana oldu. Markanın 2014 Bahar koleksiyonunda podyuma taşınan look'unu gerçek hayata yansıtan Riri, bu imajıyla da büyük beğeni topladı.

Giydikleriyle büyük ses getiren yeni stil ikonunu ilerleyen zamanlarda her defilenin ön sırasında görmek için sabırsızlanıyoruz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2