› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.01.2016

Rosie Huntington-Whiteley sokak ve kırmızı halı stili

Hem kırmızı halı hem de sokak stili ile beğenimizi toplayan Rosie Huntington-Whiteley’nin sade ve şık tarzını mercek altına aldık.

Stilleri ile dikkat çeken ünlü isimleri incelemeye devam ediyoruz. Bu ayki stil konuğumuz ünlü model Rosie Huntington-Whiteley. Güzel manken hem sokak stili ile hem de kırmızı halıda yaptığı tercihler ile beğenimizi topluyor.
 
Sokak stilinde genellikle sade tercihler yapan Whiteley, yine de oldukça dikkat çekici kombinlerle görünmeyi başarıyor. Whiteley’nin sokak stilinde imzası haline gelen parçası kuşkusuz pantolonlar. Tercihini genellikle skinny jeanlerden yapan Rosie, kesinlikle pantolonlardan vazgeçemiyor. Skinny jeanleri sade bir gömlek ya da bluzla kombinleyen güzel model, ceket ya da bir deri bir mont ile kombinini tamamlıyor.
Rosie Huntington-Whiteley sokak ve kırmızı halı stiliGünlük hayatında bile topuklu ayakkabılardan vazgeçmeyen Rosie, çanta tercihlerinde de oldukça istikrarlı. Genellikle orta boy el çantaları kullanan ünlü manken, renkli seçimler yapmaktan da çekinmiyor. Favori çantaları arasında ise Givenchy Antigona modeli yer alıyor.
 
Rosie Huntington-Whiteley’nin kırmızı halı ve sokak stiline göz atmak için galerimize tıklayabilirsiniz.
 
Kırmızı halıda ise oldukça göze çarpan seçimler yapan Rosie Huntington-Whiteley, genellikle uzun elbiseler giyiniyor. Pullu, simli ve dar siluetler Rosie’nin en çok tercih ettiği görünümlerden. Buna rağmen yine de sade bir stili olduğundan bahsedebileceğimiz Rosie, askılı uzun elbiseler ya da uzun kol minilerden vazgeçemiyor. Genellikle kırmızı halının en şık kadınları arasında yer alan ünlü model, ince fiziğini ön plana çıkarmayı seviyor.
Rosie Huntington-Whiteley sokak ve kırmızı halı stiliGenellikle pastel tonları tercih eden güzel mankenin kırmızı halı favori rengi ise açı gri ve maviler. Pudra ve açık sarı tonları ile de sıkça gördüğümüz Rosie, parlak pek tercih etmiyor.
 
Pudra Shop’tan seçtiğimiz Rosie Huntington-Whiteley’nin sokak ve kırmızı halı stilinde sıkça kullandığı parçalara göz atmak için tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2