› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.11.2012

Sezonun en iyi hayvan temalı ürünleri (2012 2013 Sonbahar Kış)

Doğadan ilham alan tasarımlar her yanımızı sarıyor. 2012-2013 Sonbahar Kış modasında hayvan desenleri göz kamaştırıcı. Sezonun hayvan desenli ürünlerinden Pudra.com'un en beğendikleri bu yazıda...

Hayvan desenlerini ve figürlerini mağazalarda görmediğimiz bir sezon neredeyse yok. Eskiden leopar deseninin vamp etkisinden korkan bizler, artık daha cesur davranıyoruz.

Jean pantolon beyaz tişört ikilisini leopar şallarla tamamlıyor, siyah elbiselerimizin altına leopar botlar giyiyoruz. Kışın zebra desenli hırkalarımızı giyip mutlu oluyor, katılacağımız şık bir davette yılan derisi portföy çantalar kullanıyoruz.

Zara, H&M, Celine, Dolce&Gabbana gibi markalardan seçtiğimiz hayvan desenli ürünleri görmek için tıklayın.



Tasarımcılar ve markalar da bizim bu günden güne artan eğilimimizin farkına varmış olacak ki koleksiyonlarında hayvan desenli bir parçaya mutlaka yer veriyorlar.

Düşünün eskiden leopar palto giyen biri belki de sadece hayallerimizde ve eski Türk filmlerinde yer alıyorken, artık sokakta yürürken leopar paltolu birine rastlayabiliyoruz. Hatta bazı markalar birkaç farklı model leopar palto bile satışa sunuyorlar.

Orijinal renkleri dışında hayvan desenlerinin rengarenk versiyonları da mutlaka dikkatinizi çekmiştir. Bu değişiklik onları daha modern bir havaya sokuyor.

Siz de bu akımdan uzak kalmamak için bir hayvan desenli parça mutlaka edinin. Hayvan desenlerini farklı desenlerle kombinleyerek dikkatleri üzerinize çekebilir ya da düz desenlerle yapacağınız kombinlerle daha sade ve şık gözükebilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2