› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.11.2015

Sezonun hiti uzun pardösü stilleri

Kış sezonunun en çok öne çıkan parçası uzun pardösüler nasıl kombinlenir, hangi parçalar ile kullanılabilir? İlham almak için galerimize göz atın.

Bu yıl sonbahar kışa dönmek için acele etmedi. İçinde bulunduğumuz kasım ayı boyunca bol güneşli günler yaşadık. Fakat kış hemen kapıda ve havalar soğumak üzere. Soğuk havalarda ne giyineceğimiz konusunda şimdiden düşünmeye başladık bile.
 
2015-2016 Sonbahar-Kış moda trendlerinde bahsettiğimiz gibi bu kış uzun paltolar çok moda olacak. Geçtiğimiz iki yıldır sezona hükmünü süren oversize mantolar bir şekilde form değiştiriyor ve incelerek uzuyor. İnce, dar ve bileklere kadar uzanan pardösüler bu sezon diğer alternatiflerin yerini alacak ve sezonun hit parçası olacak.
Sezonun hiti uzun pardösü stilleri
Sonbahar-Kış defilelerinde Chanel’den Chloé’ye, Calvin Klein’dan Maison Margiela’ya kadar birçok marka uzun pardösülere yer verdi. Daha çok sade modeller öne çıksa da irili ufaklı desenler de dikkat çekiyor.
 
Peki uzun pardösüleri nasıl giyinmek, ne ile kombinlemek gerekiyor? Pudra.com yeni sezon boyunca bu trendi uygulamak isteyenlerin ilham alabileceği uzun pardösü stillerini bir araya getirdi. Olivia Palermo, Kendall Jenner ve Chiara Ferragni gibi ünlüler ve moda ikonlarının uzun pardösüleri nasıl kombinlediğini görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2