› 
 › 
11.07.2014

Sıcaklarda işe giderken nasıl giyinmeliyiz?

Sıcak yaz günlerinde her sabah garbırobunuzun önünde ne giyeceğinizi düşünmeniz çok normal. Hepimiz yaz sıcağını en az hissettirecek kıyafetler istiyoruz. Yazlık ofis stilinize ilham verecek öneriler Pudra.com'da.

Yaz, çoğumuz için "tatil"i çağrıştırıyor. Aslında yaz ayları boyunca işyerinde geçirdiğimiz süre, tatile gittiğimiz süreden çok daha fazla. Bu sıcak havalarda işe giderken giyeceklerimizi seçmek de oldukça zor. Hava sıcaklıklarının daha da arttığı bugünlerde sıcaklardan bunalmadan şık ve profesyonel görünmek, gün boyunca bu görünümü koruyabilmek pek kolay olmuyor. Özellikle de resmi kıyafetlerin gerekli olduğu ofislerde... Bu nedenle Pudra.com olarak seçim yapmanızı kolaylaştıracak bazı gardırop önerileri hazırladık.

Yazlık takımlar
Eğer iş yeriniz resmi kıyafetler ve her gün takım elbise giymenizi gerektiriyorsa yazın tercihinizi daha hafif kumaşlardan yana kullanmalısınız. Yazın kurtarıcı kumaşı keten ve pamuklulardan seçeceğiniz takım elbiseler sizi serin tutarken son derece şık görünmenizi sağlayacak. Takımın içine gömlek yerine giyeceğiniz düz bir bluz ise daha rahat etmenizi sağlarken modern bir görünüm sunacak.

Gömlek elbiseler
Yazın en sıcak günlerinin kurtarıcısı şüphesiz ki hafif elbiseler. Bu rahat parçayı iş hayatına taşımak için bu yıl oldukça popüler olan gömlek elbiselerden birini tercih edebilirsiniz. Bu şık ve rahat trend, sizi oldukça profesyonel gösterirken sıcaklardan bunalmadan çalışabilmenize olanak sağlayacak. Gömlek elbiseleri düz sandaletler ve tote çanta ile kombinleyerek daha modern, topuklularla birlşetirerek daha klasik bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yelekler
Son zamanların gözde trendi yelekler iş hayatının gardırobuna yeni bir renk getirdi. Tişört, bluz ya da şort, istediğiniz kombinasyonu yapın ve üzerine şık bir yelek geçirin ve sadece bir adımda ofis görünümüne yakışır bir kombinasyona sahipsiniz. Birçok markanın ilkbahar-yaz koleksiyonunda zevkinize uygun bir yeleğe mutlaka raslayacaksınız.

Sıcaklarda işe giderken nasıl giyinmeli? sorusunun cevabını arıyorsanız, ofis stilinize ilham olabilecek kombin önerilerimiz için galerimize tıklayın.


İki parça
Eğer rahat bir çalışma ortamınız varsa ve kıyafet konusunda bir zorunluluğunuz yoksa daha özgür seçimler yapabilirsiniz. Aynı desenden kısa bir üst ve etek takımı sizi ofis ortamından iş çıkışındaki bir kokteyle taşıyabilir. Düz sandaletler ve omuzdan askılı bir çantayla kombinleyerek son derece rahat ve şık görünebilirsiniz.

Tulum
Tek parça kıyafetler ne giyeceğimizi bilemediğimiz zamanların kurtarıcısı. Tulumlar da bu nedenle gardırobumuzun vazgeçilmezleri arasındalar! Son derece rahat olan tulumlar, ofis hayatına da oldukça uygun. Topuklu ayakkabılar ile kombinleyeceğiniz askılı uzun tulumlar oldukça şık bir imaj çizerken kısa kollu şort tulumlarsa daha modern bir hava kazandırabilir.

Keten elbiseler
Yaza yakışan tek bir kumaş varsa o da ketendir! Bluz, pantolon, etek, hepsi çok şık olmasına rağmen bizim favorimiz keten elbiseler. Resmi ya da rahat, ne tip iş ortamına sahip olursanız olun açık tonlarda tercih edeceğiniz keten bir elbise yaz ayları için kurtarıcınız olacak. Düz sandalet ya da espadrillerle sportif; topuklu sandaletlerle de daha şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

Etek üstü gömlek
Bu klasik ikili her ne kadar sıradan bir tercih gibi görünse de, her yıl çıkan yeni trendler ve farklı seçenekler sayesinde çok çeşitli kombinasyonlar yapmamıza olanak sağlıyor. Vücut tipinize uygun bir etek ile kombinleyebileceğiz hafif bir gömlek, size şık bir görüntü katarken ofis saatlerinde rahat etmenizi de sağlayacak. Çizgili keten bir gömlek ya da düz renkli bir model yaz aylarında gardırobunuzun kurtarıcısı olacak.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2