› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 06.08.2014

Sofia Vergara'nın gösterişli stili

"Modern Family" dizisinin güzel starı Sofia Vergara, birçok kadına ilham kaynağı olan egzotik havası ve muhteşem stili ile Pudra.com’da.

Getty Images

Güzelliğinin yanında sempatik tavırları ve başarılı kariyeri ile büyük bir hayran kitlesine sahip Sofia Vergara, kıvrımlı hatları ve egzotik havası ile tam bir fenomen! "Modern Family" dizisinin yıldızı Vergara, etkileyici güzelliğinin yanı sıra gösterişli stili ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Televizyonun en çok konuşulan isimlerinden güzel yıldız, son dönemde oynadığı diziler ve filmler kadar kendine has stili ile de popüler. Kolombiyalı aktris, kıvrımlı vücut hatlarının avantajını kullanma konusunda oldukça başarılı. Sofia Vergara'nın göz alıcı stilini, kırmızı halı tercihlerini incelemek için galerimize tıklayın.



Sofia Vergara, özellikle kırmızı halı stiliyle nasıl dikkat çekeceğini çok iyi biliyor. Günlük hayatta tercihini kot ve basic bir bluz ya da skinny pantolon ve tişört gibi basit kombinasyonlardan yana kullansa da özel günlerde son derece iddialı seçimler yapıyor.
sofia vergara goz alici stili detaylar aksesuar

Kıvrımlı hatlarına uygun giyinmek konusunda oldukça başarılı olan Hollywood yıldızı, bu özelliği ile Türk kadınlarına ilham kaynağı oluyor. Her giydiği fenomen olan, kırmızı halıda merakla beklenen güzel oyuncu başarılı tercihleriyle göz kamaştırıyor. Golden Globe gecesinde giydiği Zac Posen tuvaleti ve aksesuar tercihleri ile şüphesiz gecenin en şık isimlerindendi Sofia Vergara.
sofia vergara golden globe zac posen stil

42 yaşındaki yıldız abartılı makyajdan çekinse de artık imzası haline gelen göz makyajından asla vazgeçemiyor. Latin yıldız, stilini tamamlamak için dikkat çekici ruj tonlarını tercih edebiliyor. Aksesuar seçimine de en az kıyafetleri kadar özen gösteren Sofia'nın favorileri ise kalın bilezikler ve yüzükler.
sofia bilezik vergara goz alici stili aksesuar

Forbes Dergisi tarafından dünyanın en güçlü kadınları arasında gösterilen Vergara, gücünü pozitif enerjisinden alıyor. Sürekli gülen yüzü ise en güzel aksesuarı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2