› 
 › 
01.02.2019

Stradivarius ve Tinder Sevgililer Günü için buluştu

Stradivarius ve Tinder, 1 Şubat'ta başlayacak #UnforgettableMatch (#UnutulmazEşleşme) kampanyasıyla benzersiz bir Sevgililer Günü deneyimi yaşatacak.

Stradivarius bu yılki Sevgililer Günü’nü son derece özgün bir şekilde kutlayacak: Yeni insanlarla tanışmak isteyenler için dünyanın en popüler uygulamalarından biri olan Tinder ile işbirliği yaparak yeni tişört koleksiyonunu piyasaya sürecek ve bir yarışma ve özel bir etkinlik düzenleyecek. Bu ortaklık, Tinder’ın uluslararası bir moda markasıyla ilk işbirliği olma niteliği taşıyor.
 
#UnforgettableMatch (#UnutulmazEşleşme)

Tişört koleksiyonu, tasarımlarında Tinder’ın en meşhur tabirlerinden biri olan “Right Swipe”ı (Sağa Kaydır) kullanıyor ve “Love Me” (Sev Beni) ve “You looked taller on Tinder” (Tinder’da daha uzun görünüyordun) gibi başka ifadelerle Stradivarius tarzına espri anlayışı ve fark katıyor.
 
Üstelik, iki markanın 1 Şubat’ta başlatacağı #UnforgettableMatch kampanyasında seçilen üç şanslı kazanan, yeni koleksiyon şerefine düzenlenecek özel lansman partisine katılmak için Londra’ya uçacak.
 
Stradivarius ve Tinder’ın #UnforgettableMatch kampanyasıyla Sevgililer Günü, herkesin bir parçası olabileceği bir gün haline geliyor. Yalnız çıktığınız yolculukta karşınıza ister bir macera veya arkadaşlık, isterseniz de romantik bir ilişki veya anlamlı bir deneyim çıkmış olsun, iki marka bu öyküleri duymak istiyor.
 
Stradivarius x Tinder ile Londra'ya gitme fırsatı!
You looked taller on Tinder
You looked taller on Tinder/Tinder'da daha uzun görünüyorsun...
 

Stradivarius ve Tinder, tüm dünyadan takipçilerini 1-9 Şubat arasında Instagram üzerinden yapılacak bir yarışmayla #UnforgettableMatch kampanyasına katılmaya davet ediyor. Yarışmada yer almak için katılımcıların Tinder’daki en unutulmaz deneyimlerini #UnforgettableMatch etiketiyle Instagram hikayelerine bir video yükleyerek paylaşmaları gerekiyor.
 
Basit bir kahve randevusu destansı bir maceraya mı dönüştü? İlk akşamınızı favori TV dizinizi tartışarak mı geçirdiniz? Yoksa flörtünüzün beklenmedik espri anlayışı sizi şaşırttı mı?
 
En iyi üç hikaye, Stradivarius’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nde Londra’nın Oxford Circus Sokağı’ndaki flagship mağazasında düzenlenecek lansman partisine katılmak için iki kişilik Londra seyahatiyle ödüllendirilecek.

Siz de #UnutulmazEşleşme / #UnforgettableMatch’inizi paylaşarak bu Sevgililer Günü’nü Stradivarius x Tinder lansman partisinde geçirmek için Londra’ya seyahat hakkı kazanabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2