› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 03.08.2016

Temmuz ayının en şık 10 kadını

Temmuz ayı boyunca ünlüleri mercek altına aldık. Seçtiğimiz en şık 10 kadın size davetler düğünler için ilham verebilir.

Kimi zaman davet kimi zamanda sokak stilleriyle beğendiğimiz ve şık bulduğumuz ünlü isimlerin temmuz ayı stillerini mercak altına almaya ne dersiniz? Bakalım geçtiğimiz ay neler giymişler?

İkinci bebeğine hamile olan Blake Lively hamile stiliyle bizi kendine hayran bırakmaya devam ediyor. Başrolllerini Kristen Stewart'la paylaştığı Woody Allen'ın son filmi "Cafe Society"nin New York galasında yine tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Kırmızı halıda derin göğüs dekolteli mini Carolina Herrera tasarımı bir elbise giymeyi tercih etmiş. Sade ve doğal görünümünü yarım topladığı saçlarıyla tamamlayan Lively stil sahibi olduğunu bir kez daha kanıtladı. 

Emma Stone, sadeliği ve abartıdan uzak stiliyle genellikle romantik giyinmeyi tercih ediyor. Kullandığı aksesuarlarla hem kıyafetlerini hem de kendi stilini tamamlamayı iyi biliyor. Saçları ise her zamanki gibi ona çok yakışmış.

Objektifimizi Giffoni Film Festivali'ne çevirdiğimizde karşımıza 'Hayat Boyu Başarı' ödülünü kazanan Jennifer Aniston çıkıyor. Güzel oyuncu festivalde yaptığı konuşmasıyla hem kendi gözyaşlarına hakim olamadı hem de bizi duygulandırdı. Jennifer Aniston festivalden önce medyada kadınların vücutlarına yapılan kötü yorumlara karşı bir bildiri yayınlamıştı. Her kelimesine katıldığımız bu bildiri Jennifer Aniston'ı daha çok sevmemiz için bir neden oldu. O kendini seviyor ve her zaman yakışanı giymeyi başarıyor.

Listemizde yer alan diğer şık kadınları görmek için galeriye tıklayın. Bakalım siz de bizimle aynı fikir misiniz?
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2