› 
 › 
09.04.2022

Tommy Hilfiger 2022 İlkbahar Koleksiyonunu tanıttı

Tommy Hilfiger iddialı sürdürülebilirlik misyonunu bir adım daha ileriye taşıdı, bu sene ürünlerini daha sürdürülebilir yöntemler ve malzemelerle üretti.

Tommy Hilfiger, 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu Tommy Hilfiger Mayadrom Showroom’da düzenlenen bir davetle tanıttı. Etkinlikte, Tommy Hilfiger Kadın, Tommy Hilfiger Erkek, Tommy Hilfiger Jeans, Tommy Hilfiger Icons, Tommy Hilfiger Ayakkabı ve Aksesuar koleksiyonları tanıtıldı. 
 
PVH grup çatısı altındaki Tommy Hilfiger, yeni koleksiyonunu seçkin bir davetle tanıttı. PVH Türkiye, Tommy Hilfiger Kurumsal İletişim ve Pazarlama Kıdemli Müdürü Anita Koncabahar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen lansmanda, İlkbahar 2022 TOMMY HILFIGER Koleksiyonu’ndan modern stiller dikkatleri çekti.
 
Tommy Hilfiger

İlkbahar 2022 TOMMY HILFIGER koleksiyonu, şık parçalarla bireysel stilleri kutlamaya bu sene de devam etti. Temel parçalar arasında erkekler için dokulu ve ince çizgili şort ile düğmeli yakalı gömlek stillerin yer aldığı koleksiyonda kadın giyim seçkisinde ise daha sportif ve prep bir estetik, rahat siluetler, eğlenceli orantılar ve konforlu stiller yer alıyor. 

Bu yıl Grammy ödüllü, Golden Globe ve Emmy adayı sanatçı Anthony Ramos’un rol aldığı “Make Your Move” Marka Kampanyası ile 2022 İlkbahar Koleksiyonu’nu duyuran Tommy Hilfiger, Hiçbir Şeyi Boşa Harcamayan ve Herkese Kucak açan iddialı sürdürülebilirlik misyonunu bir adım daha ileriye taşıyarak bu sene ürünlerini daha sürdürülebilir yöntemler ve malzemeler ile üretti.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2