› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.06.2015

Tropikal desenler bu yaz her yerde!

Bu yaz tropikal esintilere kıyafetlerden aksesuara kadar pek çok parçada rastlamak mümkün. Palmiyeler, ananaslar, irili ufaklı yapraklar ve egzotik çiçekler yaza enerji katıyor adeta. 2015 yazının güzel tropikal desenli parçalarını Pudra.com olarak bir araya getirdik.

Birçok ünlü marka, 2015 yaz koleksiyonlarında tropikal desenlere yer verdi. Yazın en enerjik ve renkli parçalarından olan tropikal desenli kıyafetler, yaz güneşini tüm ruhumuzla hissetmemizi sağlıyor.

2015 yazının en güzel tropikal desenli parçalarını görmek için galeriye tıklayın.

İrili ufaklı yapraklar, palmiye ağaçları ve yeşilin göz alıcı tonları özellikle canlı renk sevenler için güzel seçenekler sunuyor. Peki tropikal desenleri kombinlerken nelere dikkat etmek gerekiyor? Öncelikle tropikal desenli bir üst seçtiğinizde, düz bir pantolon veya etekle tamamlamalısınız, böylece çok daha şık görünebilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken detaylardan en önemlisi kıyafetlerde deseni seçerken aksesuarlarınız da sadelikten yana olmalısınız. Ya da düz renkli kıyafetlerinizi, tropikal esintili çanta veya ayakkabılarla kombinleyebilirsiniz. Özetle desen cümbüşünden kaçınmalısınız.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2