› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.09.2017

Uygulamanız gereken 8 zamansız stil önerisi

Trendler gelip geçici olsa da zamansız stil hiç eskimiyor. Her daim hayatınızı kolaylaştıracak stil ipuçlarını sizler için bir araya getirdik.

Bize yıllardır ezberletilen stil kuralları günümüzde birer birer deliniyor, moda özgürleştiği kadar kişiselleşmeye de devam ediyor. Ama bazı küçük stil ipuçları var ki hızla gelip giden trendlerden etkilenmeyecek, geçerliliğini daha yıllar boyunca devam ettirecek. Alışverişte o özel parçayı seçerken, ne giyeceğinize karar verirken, dolabın karşısında kombin hazırlarken size yardımcı olacak.

Uygulamanız gereken 8 zamansız stil önerisi
blogdathassia.com.br

İşte stilinizi oluştururken mutlaka göz önünde bulundurmanız gereken 8 zamansız ipucu...
 

Stilinizde denge yaratın

Bol ve oversize parçaları giymeyi seviyor ama üzerinizde çuval gibi görünmesinden mi endişe ediyorsunuz? Tek yapmanız gereken onu üzerinize oturan, dar kesimli bir parçayla dengelemek. Audrey Hepburn bu tarzı en iyi taşıyan, stilindeki dengeyi en iyi yakalayan isimlerden biriydi. Siz de bol kazağınızın altına giyecek bir şey bulamıyorsanız favori skinny pantolonunuzu denemeye ne dersiniz?
Uygulamanız gereken 8 zamansız stil önerisi
Kaynak: Adam Katz Sinding

Gözü kapalı güveneceğiniz bir terzi edinin

Tam stilinize uygun o pantolonu arayıp tarayıp sonunda buldunuz. Ama paçaları fazla uzun ya da tam üzerinize oturmuyor. Öyleyse ne istediğinizi bilen ve sizi çok iyi anlayan terzinizin yolunu tutmanın vakti geldi. Beğendiğiniz parça askıda harika görünmesine rağmen kalıbı sizin vücudunuz için uygun değilse maceranız hüsranla sonuçlanacak demektir. Kıyafetlerinizi terzide düzelttirmekten çekinmeyin, hatta imkanınız varsa kıyafetlerinizi kendi vücudunuza göre diktirin. Elbisenizin kupları, eteğinizin boyu tamamen vücudunuza göre biçildiğinde, pantolon paçaları giyeceğiniz ayakkabının topuk boyuna göre ayarlandığında üzerinizde çok daha hoş duracak.


İç çamaşırında kaliteye ve rahatlığa öncelik verin

En az kıyafetiniz kadar önemli olan giysiniz iç çamaşırınız. Eğer onların içinde iyi hissetmiyorsanız dünyanın en rahat jean pantolonu ve tişörtü bile size rahatsızlık verecek. Çamaşırınızın kıyafetinizde iz ya da çizgi oluşturmamasına dikkat edin. Göğüslerinize tam oturan, bedenize uygun, rahat sütyenleri seçmeye özen gösterin.
Uygulamanız gereken 8 zamansız stil önerisi
Kaynak: Adam Katz Sinding

Kıyafetinizi bir kolye ya da fularla tamamlayın

Bazen ne giyersek giyelim bir şeylerin eksik olduğunu hissederiz. İşte böyle zamanların kurtarıcısı genellikle özel bir kolye, broş, aksesuar ya da fular olabiliyor. En sıradan kombininiz rengarenk bir atkıyla, küçük siyah elbiseniz zarif bir küpeyle adeta dönüşüm geçirecek. Seçiminizi yaparken saç modelinizi ve yaka genişliğinizi dikkate alarak aksesuarlarınızı arka plana itmemeye dikkat edin yeter.


Vücudunuzu benimseyin

Dergi kapaklarındaki ideal vücuda sahip olmak zorunda değiliz. "Daha sonra zayıflarım" düşüncesiyle alışveriş yapmanın nadiren işe yarayan bir taktik olduğunu hepimiz tecrübe ettik. Bunun yerine bedeninizi inceleyerek hatlarınızın güzelliğini ortaya çıkartan, fazlalıklarınızı ise gözden uzak tutan doğru kıyafetlere yatırım yapabilirsiniz. Zayıf gösteren stil hileleri yazımızın size bu hususta yardımcı olacağından eminiz.

Uygulamanız gereken 8 zamansız stil önerisi
İndirimlerin cazibesine karşı direnin

Dolabınızı sırf ucuz diye aldığınız ama muhtemelen hiç giymeyeceğiniz kıyafetlerle doldurmak her zaman iyi sonuçlanmayabiliyor. İndirimler içimizdeki tüketim alışkanlığını fazlasıyla ortaya çıkardığı için uzak durmanız belki de sizin için daha mantıklı bir karar olabilir. İçindeki her şeyi severek giydiğiniz parçalardan oluşan düzenli bir dolabın üzerinizdeki yükü bir hayli hafifleteceğine eminiz. Bir dolap detoksu yaparak kullanmadığınız giysileri ihtiyacı olanlara verebilir, arkadaşlarınızla takas edebilir ya da Pudra Shop’ta satarak para kazanabilirsiniz.


Siyah renk hayat kurtarır

Ne giyeceğinize karar veremediğimiz dönemleri hepimiz sıkça yaşıyoruz. Böyle zamanların kurtarıcısı asil ve gizemli siyah parçalar oluyor. Üstelik siyah rengin hemen herkese yakışması onu vazgeçilmez kılıyor. Tekdüze görünmek istemiyorsanız farklı alt tona sahip siyah parçaları bir araya getirin ya da farklı dokular ve kumaşlarla oynayarak kombinizi hareketlendirin. 
Uygulamanız gereken 8 zamansız stil önerisi
Kaynak: Adam Katz Sinding

Çantanızı işlevine göre seçin

Çanta seçerken materyal, dikiş ve kalite gibi unsurları dikkate aldığınıza eminiz. Peki kullanım alanlarını hesaba katıyor musunuz? Su şişesi, kitap, cüzdan, yiyecek gibi eşyalarını yanından ayırmayanlar için büyük tote çantalar ideal olabilir. Üzerinde ağırlık taşımayı sevmeyenlerse küçük boy postacı çantalarını daha rahat kullanabilir.

 
Konuyla ilgili diğer yazılarımız
İdeal bir gardırobun 10 sırrı
Herkesin stili farklı olsa da dolabımızdan beklentimiz aynıdır: severek aldığımız parçaların hakkını vermek. İşte ideal gardırobu yaratmak için 10 ipucu.

Sağlığımıza zarar veren 10 moda alışkanlığı
Güzel görünmek uğruna tercih ettiğimiz bazı ürünler sağlığımızı tehdit ediyor. Sentetik çamaşırdan hatalı ayakkabı seçimine kadar sağlığımıza zarar veren bu moda alışkanlıklarını mercek altına aldık.

Vücut tipinize uygun mükemmel jean pantolunu bulun
Vücut tipinize hangi jean modeli uygun? Mükemmel jean pantolonu bulmak için ipuçları Pudra.com’da.

Ofis stilinize şıklık katacak parçalar
Şık ve stil sahibi olmak sadece özel günlerle sınırlı kalmamalı. Ofis stilinize şıklık katmanız için seçtiğimiz anahtar parçalara mutlaka göz atmalısınız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER