› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 25.03.2016

Ofis stilinize şıklık katacak parçalar

Şık ve stil sahibi olmak sadece özel günlerle sınırlı kalmamalı. Ofis stilinize şıklık katmanız için seçtiğimiz anahtar parçalara mutlaka göz atmalısınız.

Yazın gelmesine az kaldı, yazla birlikte gardıroplarımızın da şenleneceği kesin! Kışın ofis stilimizde sıkça kullandığımız siyah ve gri parçaları bir rafa kaldırmanın tam zamanı! Çünkü 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonlarında hepimizin benimsediği klasik kesimlerin ve renklerin yanı sıra farklı renk ve kumaşlar da mevcut. Senenin trendi çizgiler, ceketlerde ve elbiselerde karşımıza çıkıyor. Yine sezonun trendlerinden deri detaylar ve çiçek desenler, koleksiyonlarda kendine bolca yer bulmuş.

Siyah, beyaz, gri ve krem gibi klasik renklerle birlikte kırmızı, turuncu, yeşil ve mavi renkler de ofis giyimine hareketlilik katmak için kullanılmış. Siz de ofis stilinizle fark yaratmak istiyorsanız, gardırobunuzda her şeyle uyacak tarzda ve renkte anahtar parçalara yer açmalısınız, böylece hem daha hızlı hazırlanabilir hem de stil sahibi olabilirsiniz. 

2016 İlkbahar-Yaz sezonunun en şık ofis elbiselerini görmek için galeriye tıklayın.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Hafta sonundan ofise blazer ceket stili
Blazer ceketinizi işe giderken, bir davete katılırken ya da hafta sonu nasıl kombinleyeceğinizle ilgili üç farklı stil önerisi hazırladık.

Çalışan kadınların giymemesi gereken 7 parça
Ofise giderken ne giymeli, hangi tarzlar tercih edilmeli diye hep konuştuk durduk. Şimdi sıra yapılmaması gerekenlerde... Çalışan kadınların giymemesi gereken 7 parça Pudra.com'da!

İşe giderken giyilebilecek kot kombinleri
Kot parçalar çok kullanışlı olmasına rağmen işyerinde giyerken tereddüt ediyorsanız Pudra.com’un hazırladığı stil önerilerine göz atmalısınız.

İş yaşamına renk katacak öneriler
İş yaşamınızı rutinden çıkarmaya ne dersiniz? İşe gitmeden önce özenle hazırlanmak, ofisimizi düzenlemek ve renklendirmek, planlı olmak ve işe mola vermek işe yarıyor...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2