› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.04.2013

Victoria Beckham'ın stil evrimi

Spice Girls'ün havalı kızı Victoria Beckham'ın, genç bir şarkıcıdan moda ikonuna dönüşümünü Pudra.com'da mercek altına alıyoruz!

Spice Girls'le büyüyen bir neslin o olmak için yarıştığı zamanlar vardı. Grubun en havalısı ve en az güleni olması, kimileri tarafından soğukluk olarak nitelendirilirdi. Ama o sevimli değil de daha uzak ve daha mesafeli duruşuyla her zaman daha gizemli olmayı tercih etti. Genç yaşta yakaladığı aşkının elini, nice dedikodular nice olaylara rağmen hiç bırakmadı. Geçirdiği hamilelikler süresince bile o incecik ve zarif duruşundan hiçbir şey kaybetmedi.

Victoria Beckham'ın "Posh Spice"dan moda ikonuna dönüşmesi çok da kolay olmadı. Yıllar içinde farklı tarzlar, farklı saç kesimleri denedi. Bunca zaman içinde değişmeyen tek şey belki de pozları oldu. Kim ne derse desin o kameralar önünde olmak için yaratılmıştı ve hep de öyle olmalıydı.

Victoria Beckham'ın stilinde zaman yolculuğuna çıkmak için tıklayın.


İlk başlarda renklerle ve dekoltelerle oynamayı çok sevse de zaman içinde daha oturaklı ve aklı başında seçimler yapmaya başladı. Kendi markasını yarattığı ilk günlerde ona burun bükenler, şimdi hazırladığı koleksiyonlardan övgüyle bahseder oldu.



Victoria Beckham yıllar önce çıktığı bu yolda, doğru adımlar atarak doğru noktalara varmayı başardı. Bir müzik grubu üyesinden iyi bir modacı, iyi bir eş ve iyi bir anne yarattı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2