› 
 › 
29.07.2021

Victroria's Secret'tan yeni spor koleksiyon: On Point

Victoria’s Secret yeni spor koleksiyonu "On Point" koleksiyonunda yogadan yüksek performanslı sporlara kadar her an için bir parça bulabilirsiniz.

Victoria’s Secret her anınızda rahatlığınızdan ödün vermeden tarzınızı gösterebileceğiniz yeni bir koleksiyon sunuyor: On Point. 
 
Victoria’s Secret’ın Yeni Spor Koleksiyonu ‘On Point’ Sizi Harekete Geçirecek

Victoria’s Secret’ın değişmeyen kalitesi ve özel dokunuşları ile günlük hayatınızda, hafif sporlarınız ve rahatlama anlarınızda, hatta yüksek eforlu sporları yaparken bile şık ve rahat olacağınız parçalarla sizi buluşturuyor. 
 
Victoria’s Secret’ın Yeni Spor Koleksiyonu ‘On Point’ Sizi Harekete Geçirecek

Bu koleksiyonda, ister günlük koşuşturmanızda size konfor sağlayacak Live modeli, ister yoga ve pilates yaparken esnekliğinize uyum sağlayacak kumaşa sahip Flow modelleri veya gücünüzü maksimumda kullandığınız boks ve HIIT antrenmanınızda nem dengenizi koruyacak ve vücudunuzu destekleyecek Sweat modellerini bulabilirsiniz. 
 
Victoria’s Secret’ın Yeni Spor Koleksiyonu ‘On Point’

Sizin kadar aktif parçalara sahip olmak için yeni taytlar ve spor sütyenlerinden oluşan On Point koleksiyonuna 17 Ağustos itibariyle mağazalardan Victoria's Secret web sitesinden ve galerimizden göz atabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2