› 
 › 
13.06.2018

Yaz günlerinin vazgeçilmezi rengarenk elbiseler

Exquise İlkbahar-Yaz 2018 koleksiyonu, canlı renk ve desen seçenekleri ile tüm sezon boyunca iddiasını sürdüren elbiselerle sayfiye keyfinin izini sürüyor.

Yüzünü güneşe dönen şehirli kadınların ilham verdiği Exquise İlkbahar - Yaz 2018 koleksiyonu, mevsime uygun canlı renk ve desen seçenekleri sayesinde tüm sezon boyunca iddiasını sürdüren elbiselerle bitmeyecek bir sayfiye keyfinin izini sürüyor.

Exquise kadınının vazgeçilmezi uçuşan elbiseler, bu sezon da romantik ve feminen tavrı ön plana çıkarmaya devam ediyor. #SolarDiva koleksiyonunda yer alan midi ve maksi elbiselere, açık omuz detayları ve rüzgarla dans eden volanlar eşlik ediyor.
 
Equise ilkbahar-yaz elbiseleri

Çiçek bahçelerinden ilham alan desenler maviden yeşile, sarıdan mercan tonlarına kadar birçok farklı rengin hem canlı hem pastel tonlarını tek palette bir araya getiriyor.

Klasik formları yenilikçi detaylarla birleştiren Exquise, bu yaz uzun sahil yürüyüşlerinden şehirde keyifli kahve molalarına, hafta sonu tatil kaçamağından renkli yaz düğünlere kadar nerede olursanız olun, tercihiniz olacak.
 
İlkbahar - yaz elbiseleri

Exquise koleksiyonlarını Türkiye’de shop.exquise.com online mağazasının yanı sıra Wepublic, Emaar Square Mall Lafayette, Room+Rumours', Souq Kanyon ve Maritsa Store’da bulabilirsiniz.

Equise 2018 ilkbahar-yaz koleksiyonundaki elbiseleri görmek için galerimize göz atmayı unutmayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2