› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.11.2013

Yılbaşında H&M Holiday Koleksiyonu'ndan ne giyebilirsiniz?

İster ev kutlaması ister büyük bir parti hiç farketmez. H&M Holiday Koleksiyonu'nda herkes için renkli alternatifler var.

H&M, bu yılbaşı sezonunu tüm aileyi malikane partisinin eğlencesini paylaşmaya davet eden yeni bir kampanyayla kutluyor. Christy Turlington, Doutzen Kroes, Liu Wen ve Sean O’Pry gibi mankenler H&M ailesinin bir parçası ve sezonda kadınlar için sade bir cazibeyle ve erkekler için şık smokinlerle giyiniyorlar. H&M Holiday Koleksiyonunda hem parti geceleri hem de arkadaşlar ve aileyle dinlenerek geçirilen en iyi zamanlar için giysiler var.


H&M bu kutlama döneminde aynı zamanda WaterAid’e yönelik özel bir kampanya da yapıyor. Hediye kartlarına yüklenen her 25 TL için H&M, Wateraid aracılığıyla temiz su ihtiyacı olan bölgelerdeki yaşam koşullarını iyileştirmeye destek oluyor. Siz de bu kampanyaya katılarak hem sevdiklerinizi sevindirebilir hem de temiz suya ihtiyaç duyanlara yardım edebilirsiniz. Yılbaşı kampanyasından hediye kartı almanın en güzel yanı işte bu.




Farklı yılbaşı kutlamaları için H&M Yılbaşı Koleksiyonu'nda alternatifler bulabilirsiniz. Christy Turlington, Doutzen Kroes, Liu Wen ve Sean O’Pry gibi mankenlerin rol aldığı yılbaşı çekimine gelin birlikte bakalım.



Yeniyılda ne giyebilirsiniz?
H&M Kreatif Tasarım Başkanı Ann-Sofie Johansson “Bu sezon önemli olan çok uğraş gerektirmeyen parçalar, partiler için temel giysiler ve şıklığa yeni bir yaklaşım” diyor. Yeni yılda her ortamda giyilebilecek kıyafetlerden Ann-Sofie Johansson'ın seçtikleri şöyle:

SMOKİN CEKETİ: “Yeni dostunuza merhaba deyin. İster elbiseyle, isterse rock etkisi oluşturmak için romantik bir bluz ve deri legging'lerle birleştirin, bu ceket her şeye uyar.”

BEDENE OTURAN ELBİSE: “Dantel şeritli siyah elbise, partiler için mükemmel ve giymesi çok kolay.”

YERE KADAR UZANAN KIRMIZI ELBİSE: “Bu kolsuz elbisenin yarattığı dramayı seviyorum. Yere kadar dökülüyor ancak ince olduğundan yine de uçuşuyor. Yılbaşına şıklık eklemenin son derece modern bir yolu.”

BOL KESİM TRİKOLAR: “Büyük bir kazak sezonda çok kullanışlı olur. İnce eteklerin üzerine veya arkadaşlarla kanepede dinlenirken giyildiğinde beğeniyorum.”

ROMANTİK BLUZ: “Giymesi bu kadar kolay olan bir şeyin aynı zamanda oldukça şık olması harika. Bu romantik bluz, tüm sezon boyunca giyilebilecek, üzerinde çok düşünmeden kullanılabilecek parçalardan biri.”
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2