› 
 › 
30.12.2020

ZUM İpek Koleksiyonu ile zarif ve kusursuz yeni yıl stili

İpeğin özgür ruhunu sade ve zamansız formlarla buluşturan ZUM ipek koleksiyonu yeni yıl için iddialı, modern ve romantik parçalar sunuyor.

2020 yılında Türkiye pazarına güçlü bir giriş yapan ZUM, sonbahar kış koleksiyonunda yüzyılın en tutkulu kumaşı ipeğin zarafetini, özgün ve sanatsal dokunuşla harmanlıyor.

İpeğin özgür ruhunu sade ve zamansız formlarla buluşturan yeni koleksiyon yeni yıla sayılı günler kala bugüne özenle hazırlanmak ve en şık olmak isteyenler için iddialı, modern ve romantik parçalar sunuyor. Bir kadının günlük rutininden gece yaşamına eşlik ediyor.
 
Zum ipek koleksiyonu

Dinamik, bir o kadar da feminen kalıplara sahip koleksiyon güçlü kadınlardan ilham alıyor ve incelikli zarafetin kodlarını yazıyor. Hindistan ve İtalya’dan ithal edilen üstün kalitedeki ipek kumaştan hazırlanan ve kusursuz işçilikle tasarlanan ZUM koleksiyonu, elbise, gömlek, bluz, pantolon, fular, etek gibi göz alıcı parçalarla yılbaşı stilinizi tamamlamak için alternatifler sunuyor.
 
ZUM İPEK KOLEKSİYONU 2020

Sofistike ve dinamik kadının ruhuna hitap eden koleksiyonda romantik formlar, asimetrik kesimler, pliseler ve yer yer dantel detaylar kullanılırken çiçek desenleri ile mavi, yeşil, oranj, kırmızı gibi sıcak canlı renkler dikkat çekiyor.
 
ZUM ipek koleksiyonu blazer pantolon takım

ZUM ipek koleksiyonu hafif kumaşı, yumuşak dokusu, kırışmayan özelliği ile seyahat etmeyi seven ve tek parçada şıklığı yakalamak isteyen kadınlara rahatlık sağlıyor.

Zum ipek koleksiyonu 2020ZUM ipek koleksiyonu ile yeni yılda zarif ve kusursuz bir stil için İstanbul Openhaus, Ankara Barners, İzmir Designers of Oz mağazaları ve www.zum.com.tr’yi ziyaret edebilir, sevdiklerinize kendini özel hissettirecek şık hediye seçenekleri bulabilirsiniz.

Kapsül koleksiyona dair tüm parçaları görmek için fotoğraf galerimize tıklayabilirsiniz.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2