› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.04.2017

Neden kahvaltı etmeliyiz?

Kahvaltı yapmak hem sağlığımızı hem de psikolojimizi olumlu yönde etkiliyor. Pudra uygulamamızdan nefis fotoğraflarla işte kahvaltının yararları...

"Yemek yemek üstüne ne düşünürsünüz bilmem ama, kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı." diyor Cemal Süreya, kesinlikle haklı da. Kahvaltı yapmak sabah modumuzu bir anda değiştirip güne pozitif başlamamızı sağladığı gibi aynı zamanda sağlığımız için de birçok faydası var. Pudra uygulamamızdan seçtiğimiz bu birbirinden lezzetli kahvaltı kareleri eşliğinde bakalım kahvaltı neden bizi bu kadar mutlu ediyor. 

Güne mutlu başlamak için kahvaltı şart

Pudra'da günaydın mesajları ve kahvaltılar eşliğinde başlıyoruz güne, kimi muhlamayla, kimi yumurta ve boyozla, kimi de İstanbul manzarasına karşı kahvaltısını ederken kızkıza sohbete dalıyor. Sen de bu sofrada yer almak ister misin?
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'ya sen de gel!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra 

Kilo vermek isteyenler kahvaltıyı atlamayın

Beslenme uzmanları, protein yönünden zengin bir kahvaltının, gün boyu tok kalmayı sağladığını, bunun da kilo vermeye yardım ettiğini söylüyorlar.
Pudra kullanıcı adı - @selintk
Güne mutlu başlamak için kahvaltı şart
Sağlık için kahvaltı şart

Yapılan çalışmalar, kahvaltıyı atlamanın hafıza ve enerji seviyesini olumsuz etkilediğini, bunun yanı sıra obezite ve tip 2 diyabet riskini artırdığını gösteriyor.
Pudra kullanıcı adı - @figen
Güne mutlu başlamak için kahvaltı şart
Hızlı metabolizma için güne kahvaltıyla başlayın.

Uyurken metabolizmanız yavaş çalışır, dolayısıyla yemek yemek, metabolizmayı hızlandırır. 
Pudra kullanıcı adı - @cagriaydinlatir
Güne mutlu başlamak için kahvaltı şart
Yeter ki kahvaltı yapın!

Kahvaltı için en iyi saat şudur, denilemez; ama uzmanlar en iyi kahvaltı zamanının uyandıktan sonraki ilk iki saat olduğunu söylüyorlar.
Pudra kullanıcı adı - @gulsumm35
Güne mutlu başlamak için kahvaltı şart
"Sabah kahvaltı edersem gün boyu acıkıyorum.” diyenler;

Aslında acıkmak iyi bir şeydir. Açsanız iyi yersiniz. Yani vücudunuz saklaması gereken besinler için yiyeceklerden faydalanır. Sabah yediğinizde kahvaltı disiplini kazanırsınız ve öğle yemeğinde daha fazla yemek yemekle mücadele konusunda kendinizi teşvik edersiniz, akşamüstü şeker krizine de direnirsiniz.
Pudra kullanıcı adı - @burcinkaygisiz_kocGüne mutlu başlamak için kahvaltı şart
"Sabahları acıkmıyorum" diyenler;

Bunun pek çok sebebi olabilir. Mesela akşam aşırı yemiş olabilirsiniz ya da akşam yemeğini çok geç saatte yemişsinizdir. Veya kahvaltı etme alışkanlığınız yoktur. İyisi mi akşamları daha küçük porsiyonlar halinde yemek yiyin ve gece atıştırma alışkanlığını azaltın. Kahvaltı etmeyi yeni alışkanlığınız haline getirin. 
Pudra kullanıcı adı - @gamzelianne
Güne mutlu başlamak için kahvaltı şart
Proteine yönelin

Uyandığınızda canınız karbonhidrat almak isteyebilir, fakat asıl günün kalanında açlığınızı yatıştıracak olan proteindir. Devamlı enerji ve sağlık için, protein ile meyve gibi sağlıklı karbonhidratları karıştırabileceğiniz bir kahvaltı hazırlamak en iyisi. Protein yönünden zengin bir kahvaltıya rağmen hala açsanız, öğle yemeğine kadar kendinizi tutmaya ya da şeker ihtiyacınız aşırıysa bir meyveyle yetinmeye gayret etmelisiniz.
Pudra kullanıcı adı - @dytbasakaslanGüne mutlu başlamak için kahvaltı şart
Kalori hesabı yapanlar;

Kahvaltı ederek gün boyu daha iyi yemek yer ve daha az kalori alırsınız. Ayrıca kahvaltı metabolizmanızı hızlandırır, dolayısıyla daha fazla kalori yakarsınız.​
Pudra kullanıcı adı - @gamzeceGüne mutlu başlamak için kahvaltı şart
Her sabah kallavi bir kahvaltı sofrası hazırlamanız gerekmiyor. Küçük bir porsiyon meyve, bir yemek kaşığı kadar doğal fıstık ezmesi ya da küçük bir miktar peynir ve bir tane muz… Bu yeni kahvaltı alışkanlığınızı en az iki hafta düzenli olarak sürdürün, vücudunuzun sabahları kahvaltıya ihtiyaç duymaya başlayacağını göreceksiniz.
Pudra kullanıcı adı - @buket2408Güne mutlu başlamak için kahvaltı şart
Kızkıza Sosyal Ağ Pudra'ya sen de gel!
Appstore'da Pudra'yı indirmek için: Appstore/pudra
Google Play'de Pudra'yı indirmek için: Play.google.com/pudra 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER