› 
 › 
27.03.2018

MBFWI hikayesi kitap oldu: Story of X Seasons

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'da çekilmiş fotoğraflar Burçin Ergünt direktörlüğünde "Story of X Seasons" adlı fotoğraf kitabında toplandı.

"Story of X Seasons" kitabı ile son MBFWI etkinliklerine yeniden bakış...

Story of X Seasons fotoğraf kitabı

Mercedes Benz Fashion Week Istanbul ekibi, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un geride bıraktığı 10 sezona bir dönüş yaptı ve 5 yıl boyunca gerçekleşen tüm defilelerden, sunumlardan, partilerden ve yan etkinliklerden oluşan Getty Images ve Tamer Yılmaz tarafından çekilmiş fotoğrafları Burçin Ergünt'ün tasarım direktörlüğünde bir kitapta topladı.

İsmi "Story of X Seasons" olan kitap, İstanbul'un moda tarihi adına önemli bir ortak bellek yaratırken, bugüne kadar gerçekleşmiş en kapsamlı MBFWI arşivi olma özelliğini de taşıyor. 
 
Story of X Seasons

İlgili haberler:

Moda dünyası MBFWI Açılış Partisi'nde buluştu
11. kez düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un yeni sezonu Zorlu PSM'de gerçekleştirilen Tamer Yılmaz sergisi ve Samsung S9 lansmanı ile açıldı.

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 programı
Londra, New York, Milano ve Paris'ten sonra sıra tabii ki İstanbul'da! 27 Mart'ta başlayacak olan Mercedes Fashion Week İstanbul programı Pudra.com'da!

Ceyda Balaban, Story of X Seasons için kısa film hazırladı
MBFWI, geride bıraktığı 10 sezona dair çıkardığı Story of X Seasons fotoğraf kitabını, yönetmenliğini Ceyda Balaban'ın üstlendiği kısa filmlerle kutladı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER