› 
 › 
26.03.2018

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul Açılış Partisi

11. kez düzenlenen Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un yeni sezonu Zorlu PSM'de gerçekleştirilen Tamer Yılmaz sergisi ve Samsung S9 lansmanı ile açıldı.

MBFWI Açılış Partisi

Londra, New York, Milano ve Paris'ten sonra sıra İstanbul'a geldi ve 27 Mart'ta başlayacak olan Mercedes Fashion Week İstanbul'un açılış partisi 26 Mart Pazartesi akşamı Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşti.

Müziklerini DJ Aksak'ın yaptığı parti, Samsung'un yeni telefonu Samsung S9'unun lansmanına da ev sahipliği yaptı. Etkinlik ana sponsorlarından Samsung, yeni Galaxy S9 telefonunu MBFWI kapsamında özel bir proje ile sundu.

Türk moda sektörünün duayen isimlerinden fotoğrafçı Tamer Yılmaz, MBFWI'nin gizli kahramanlarını Samsung Galaxy S9 ile fotoğrafladı ve ortaya açılış gecesi tüm ziyaretçilerin beğenisine sunulan heyecan verici bir sergi çıktı. MBFWI 11. sezonun lansman etkinliğinde moda severler, MBFWI'ye 10 sezondur emek veren isimleri Samsung Galaxy S9'un objektifinden keşfetti.
 
MBFWI - Ece Sukan

Şu an durumu iyi olan ancak geçirdiği bypass ameliyatı nedeniyle geceye katılamayan Fotoğrafçı Tamer Yılmaz'ı ise 10 sezondur Mercedes Benz Fashion Week'e emek veren isimleri çektiği fotoğraflar temsil etti. 

Moda, reklam, sanat ve televizyon dünyasından pek çok ünlü simanın katıldığı partide en dikkat çeken isimler Oyuncu Nesrin Cavadzade, Model Ece Sükan, Manken Tülin Şahin, Koreograf Uğurkan Erez, Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu, Reklamcı Levent Erden, Oyuncu İlay Erkök, Müzisyen Keremcem, Aşçı ve Televizyon Programcısı Ece Zaim, Müzisyen ve DJ Orkun Bozdemir ile Köşe Yazarı Oben Budak oldu.

Geceye katılan diğer isimler arasında MBFWI'un da PR ajansları arasında olan Türkiye'nin ilk moda PR ajansı olan L'Appart'ın kurucusu Feride Tansuğ, Yönetmen Fethi Karaduman, yakın zamanda Mimar Sinan Üniversitesi'nde "İlham Veren Kadın Sanatçılar" adlı fotoğraf sergisini veren Fotoğrafçı Aslı Dayıoğlu, geceye kendi tasarladığı sweatshirtle katılarak akıllara "moda dünyasına mı girecek" sorularını getiren ve Contemporary 2016'da yakın markajımıza giren Sanatçı Emre Yusufi, Kanal D'de yayınlanan Sosyetik Ev Hanımları programı ile cemiyet hayatından televizyon dünyasına geçiş yapan Günsel Ülkü, Moda Blogger'ı Rüya Büyüktetik, makyaj kanalı ile ünlenen Blogger Damla Kalaycık yer aldı.

MBFWI açılış partisinden fotoğrafları görmek için galeriye tıklayabilirsiniz. 

Hazırlayan ve fotoğraflayan: Selen Serdaroğlu

İlgili haberler:

Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 programı
Londra, New York, Milano ve Paris'ten sonra sıra tabii ki İstanbul'da! 27 Mart'ta başlayacak olan Mercedes Fashion Week İstanbul programı Pudra.com'da!

​Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul 2018 
Zorlu PSM'de gerçekleşecek Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul ile moda severler 4 günlük moda maratonuna başlıyor.

​Belma Özdemir'in Autonomous defilesi 28 Mart'ta Zorlu'da!
Belma Özdemir, Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul kapsamında FW18 için hazırladığı #Autonomous demi couture koleksiyonunu sergileyecek.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2