› 
 › 
15.08.2023

Aileler için rehber kitap: Çocuklarda Doğal Tedavi Yöntemleri

Ebeveynler için rehber kitap niteliğindeki yepyeni kitap "Çocuklarda Doğal Tedavi Yöntemleri", HayyKitap etiketiyle raflara taşındı.

Ebeveynlerin bebek ve çocuk bakımında en çok merak ettiği sorular ve yanıtlarının yer aldığı, "Çocuklarda Doğal Tedavi Yöntemleri", HayyKitap etiketiyle raflarda. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer Saltan'ın yazdığı ve uzun yıllardır medya sektöründe yer alan deneyimli sağlık editörü Tülin Açıkbaş'ın yayına hazırladığı kitap, ebeveynler için rehber niteliği taşıyor.

Aileler için rehber kitap: Çocuklarda Doğal Tedavi Yöntemleri
 
Her anne-babanın ortak dileği, çocuklarının sağlıklı olmasıdır. Sabır ve özveri ile geçen yıllar içinde hasta olduklarına tanıklık etmek ise bu hayattaki en büyük sınavları... Aileler, çocuklarının iyi olmalarını sağlamak için ellerinden geleni yaparak, hastalık durumlarında geleneksel tedavi yöntemlerine başvuruyor. Ancak geleneksel tedaviler özellikle hassas bünyeli çocuklarda çeşitli yan etkilere yol açabiliyor. Hastalığı tedavi ederken, bazı komplikasyonları da beraberinde getirebiliyor.
 
İşte tam da bu nedenle bazı aileler doğal tedavi yöntemlerine yöneliyor. Aromaterapi, fitoterapi ve homeopati; uzun yıllardır hastalıklardan korunmada, tedavide ve sağlığı sürdürmede tercih edilen doğal tedavi yöntemleri.
 
HAYYKİTAP'ın Hayat Güzeldir serisinin 119. kitabı olan; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer Saltan'ın yazdığı ve Sağlık Editörü Tülin İğdi Açıkbaş'ın yayına hazırladığı "Çocuklarda Doğal Tedavi Yöntemleri" kitabı; aromaterapi, fitoterapi ve homeopati yöntemleriyle; bebek ve çocukları hastalıklardan korumada, hastalık semptomlarını hafifletmede, bağışıklık sistemlerini güçlendirmede, iyileşme süreçlerini hızlandırmada ve tedavilerinde izlenecek yolları anlatıyor.
 
Çocuklarda doğal tedavi yöntemleri - Hayykitap

Kitapta çocukların sık karşılaştığı hastalıklar hakkında bilgiler verilirken, doğal yöntemlerin nasıl kullanılacağı, karışımların nasıl hazırlanacağı, dozların nasıl ayarlanacağı, reçeteler konusunda dikkat edilmesi gerekenler hakkında ayrıntılı bilgiler de veriliyor. Hangi yöntemin hangi hastalıkta daha etkili olduğuna dair ipuçları verirken, 100’den fazla reçete ile kapsamlı bir rehber niteliği taşıyor.

YAZAR BİLGİLERİ
 
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer SaltanÇocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer Saltan kimdir?

1972 yılında İstanbul’da doğan Dr. Ömer Saltan; ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı.

1996 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

2002’de Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak ihtisasını tamamladı.

Çeşitli özel hastanelerde çalıştıktan sonra 2014 yılında kendi kliniğini açtı.

1996 yılından beri devam eden hekimlik kariyerine fitoterapi, homeopati, fonksiyonel Tıp gibi bütüncül ve tamamlayıcı tıp eğitimlerini ekledi. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ömer Saltan, uzun yıllardır çok sevdiği çocuklara hastalanmamaları ve sağlıklı büyümeleri için hizmet veriyor.


Tülin AçıkbaşK. Tülin Açıkbaş kimdir?

1977 yılında İstanbul’da doğan K. Tülin Açıkbaş; ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul’da tamamladı.

1994 yılında üniversite eğitimi için ABD’ye gitti. 1999’da University of North Alabama, Radyo-TV-Film Bölümü’nden mezun oldu.

1999-2009 yılları arasında NTV’de çeşitli görevlerde bulundu. 2009-2019 arasında Milliyet Gazetesi’nde editörlük ve köşe yazarlığı yaptı.

2005 yılında www.iyininpesinde.com adındaki internet sitesini kurdu. Halen bu mecrada gazeteciliğe devam ediyor. Evli ve bir çocuk annesidir.

ÇOCUKLARDA DOĞAL TEDAVİ YÖNTEMLERİ
  • Yazar: Uzm. Dr. Ömer Saltan
  • Yayına Hazırlayan: K. Tülin Açıkbaş
  • Yayınevi: Hayykitap 1019    
  • Kategori: Hayat Güzeldir 119
  • Türü: SAĞLIK / Çocuk Sağlığı / Bebek Sağlığı / Bitkilerle Tedavi
  • Birinci baskı: Ağustos 2023
  • Sayfa sayısı: 340
  • Ebat: 15,5 x 23 cm
  • Fiyatı: 185 TL (KDV'DEN MUAFTIR)
  • ISBN: 978-625-8222-66-1
  • Barkod: 978-625-8222-66-1

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Bana hazır mısın baba?
Babalık üzerine sıradışı bir kitap: Bana Hazır Mısın Baba? Dr. Şirin Seçkin ve Prof. Gökhan Oral'ın kaleme aldığı kitap, içinizdeki anneyi keşfedin diyor.

Merve Öztürk'ün 'Seni Beklerken' kitabı ilham verici bir anne olma yolculuğunu anlatıyor
Melina’s Mom olarak tanıdığımız Merve Öztürk’ün kendi yaşam öyküsünden yola çıkarak yazdığı "Seni Beklerken" kitabında kendinizden bir şeyler bulacaksınız.

'Bütünsel Güzellik' ile 21 günlük güzellik programı
Seda Şakacı Çelik'in 21 günlük güzellik programı ile doğal ecza dolabınız Ocak 2018'de ilk baskısını yapan "Bütünsel Güzellik" kitabında.

Hayatınızın kurallarını siz belirleyin
Kişinin kendi gerçeklerine göre özgün bir hayat inşa edebilmesi amacıyla kaleme alınan ‘Hayat Senin, Kuralları Sen Koy’ raflarda yerini aldı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER