09.08.2023

Evrencan Gündüz, 26 Ağustos'ta Kapadokya'da

Argos in Cappadocia Vadi Yaz Konser Serisi'nde 26 Ağustos’ta Evrencan Gündüz sahne alacak.

Yakın zamanda Çare Ol Bana single'ını çıkaran Evrencan Gündüz, 26 Ağustos'ta Kapadokya’nın büyülü coğrafyasıyla bütünleşen Argos in Cappadocia'da olacak. Argos in Cappadocia yaz ayları boyunca düzenlediği konserlerle tarih ve doğayı müzik ile bir araya getiriyor. Güvercinlik Vadisi’nin kalbinden tüm Kapadokya’ya yayılan eğlence ve müzik dolu bir atmosferde son olarak Evrencan Gündüz ahne alacak.

Evrencan Gündüz, 26 Ağustos'ta Kapadokya'da

Bulunduğu bölgenin benzersiz dokusunda unutulmaz bir konaklama deneyimi sunan Argos in Cappadocia, ev sahipliği yaptığı kültür sanat programlarıyla ziyaretçilerine unutulmaz anlar yaşatıyor. Otel içerisinde yer alan Vadi Sahnesi’nde, birbirinden özel sanatçıları ağırlayan “Argos Akustik Geceleri” açık hava yaz konser serilerinde bu kez de Evrencan Gündüz’ü Volkswagen sponsorluğunda sanatseverlerle buluşturacak. 
 
Vadi authentic event

Repertuarında birçok farklı müzik türüne yer veren, son dönemin en sevilen sanatçılarından Evrencan Gündüz, 26 Ağustos’ta Vadi Sahnesi’nde en güzel şarkılarıyla müzikseverlere yıldızların altında unutulmaz bir konser deneyimi yaşatacak.

İçinden köy geçen otel olarak anılan benzersiz hikâyesi ile misafirlerine Kapadokya içerisinde farklı bir Kapadokya deneyimi sunan Argos in Cappadocia, misafirlerini müzik ve sanatın eşlik ettiği bir yaz mevsim hikâyesini yaşamaya davet ediyor. Gökyüzünü kucaklayan manzarası ile yemyeşil bir alanda konumlanan Vadi’de benzersiz bir müzik deneyimi yaşamak isteyenler yerlerini şimdiden ayırtabilir.

Argos in Cappadocia Adres: Kayabaşı Sokak. No:23 Uçhisar, Nevşehir
Telefon: +90 384 219 31 30
Web sitesi: argosincappadocia.com/ IG : @argosincappadocia

EVRENCAN GÜNDÜZ KONSER FOTOĞRAFLARI: MUSTAFA KARA

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

Sibel Alaş'ın Adam'ı Barış Demirel yorumuyla yeniden yayında
90'lı yılların sevilen sanatçısı Sibel Alaş'ın Mustafa Sandal imzalı ilk çıkış parçası Adam, Barış Demirel yorumuyla yeniden yayında!

Küçükçiftlik Bahçe Tiyatrosu sezonu Genco Erkal'la kapatıyor...
KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu'nda 16 Ağustos'ta “N’Olcak Bu Yusuf Umut’un Hali?” oyunu sahnelenecek. Sezon kapanışını ise 17 Ağustos'ta Genco Erkal yapacak!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER