08.03.2019

5. Watsons Güzellik ve Bakım Ödülleri Oylamaları Devam Ediyor!

Bu yıl 5. düzenlenen Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri için geri sayım devam ediyor. 24 farklı kategoride 116 ürün en iyi olmak için yarışıyor.

Bu yıl beşincisi düzenlenecek Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri için geri sayım heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Güzellik ve kişisel bakım alanında 24 farklı kategoride 116 ürün en iyiler arasında yer almak için yarışıyor. Oylamalar odul.watsons.com.tr üzerinden gerçekleşiyor.
 
Watsons, en sevilen güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin en iyilerini belirlemek için bu yıl Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nin beşincisini gerçekleştiriyor. Oylama heyecanı, https://odul.watsons.com.tr/ adresinde 10 Mart Pazar gününe kadar devam ediyor.
 
Makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve kişisel bakım gibi 24 farklı kategoride 116 aday ürün, en iyiler arasında yer almak için oylarınızı bekliyor. Watsons müşterileri, basın mensupları ve blogger’lar tarafından ayrı ayrı gerçekleştirilecek oylamalar sonunda kategorilerinde en çok oy alan ürünler, Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ödül töreninde yılın en iyi ürünü ödülünün sahibi olmaya hak kazanıyor.
 
Oylamalar nasıl gerçekleşiyor?
 
https://odul.watsons.com.tr/ adresinden Facebook hesabı, Watsons.com.tr üyeliği ya da Watsons Card numarası ile giriş yapıldıktan sonra, ekranda yer alan kategorilerde bulunan adaylar için oy kullanılabiliyor. Siz de hemen oylamaya katılın, tüm yıl severek kullandığınız ürünler arasından favorilerinizi seçin!
 
Sevdiğiniz ürünleri desteklerken sürpriz hediyelerin sahibi olun!
 
Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde yıl boyunca güzelliğine ve kişisel bakımına katkı sağlayan ürünleri destekleyenler sürpriz hediyelerin de sahibi oluyor. Oylamaya Watsons Card numarası ile giriş yaparak katılan Watsons Card sahiplerinden seçilecek 5 kişi ödül gecesi için çift kişilik davetiye sahibi olurken, oylamaya katılanlar arasından seçilecek 1000 kişi ise Watsons tarafından yılın en iyilerinden seçilerek oluşturulacak hediye setini kazanma şansı yakalıyor.
 
Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödül Kategorileri:
 
En İyi Maskara, En İyi Far Paleti, En İyi Fondöten, En İyi Kapatıcı, En İyi Dudak Ürünü, En Yenilikçi Makyaj Ürünü, En İyi Yüz Bakım Ürünü, En İyi Yüz Maskesi, En İyi Kore Güzellik Ürünü, En İyi Doğal İçerikli Cilt Bakım Ürünü, En İyi Dermo Kozmetik Ürünü, En İyi Vücut Bakım Ürünleri, En İyi Erkek Bakım Ürünü, En İyi Tırnak Ürünü, En İyi Duş Jeli, En İyi Deodorant, En İyi Ağız Bakım Ürünü, En İyi Saç Boyası, En İyi Bitkisel İçerikli Saç Bakım Ürünü, En İyi Şampuan, En İyi Saç Bakım Ürünü, En İyi Kuru Şampuan, En İyi Watsons’a Özel Ürün, En İyi Watsons Markalı Ürün kategorilerinde yer alan adaylara oy vermek için odul.watsons.com.tr adresine gitmeniz yeterli. Üstelik, oylamaya Watsons Card numarası ile giriş yaparak katılan Watsons Card sahiplerinden seçilecek 5 kişi ödül gecesi için çift kişilik davetiye sahibi olurken, oylamaya katılanlar arasından seçilecek 1000 kişi ise Watsons tarafından yılın en iyilerinden seçilerek oluşturulacak hediye setini kazanma şansı yakalıyor.

İlgili kategorilere aday olan ürünlerin özel kategori adaylıkları ise şöyle, Watsons Card Özel Ödülü, Blogger Özel Ödülü, Basın Özel Ödülü.

Adaylar arasında öne çıkan ürünleri görmek, fiyatları ve özellikleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için galerimizi ziyaret edebilirsiniz.

İlgili haberimiz: Watsons Güzellik ve Kişisel bakım ödülleri verildi
Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nin beşincisi 21 Mart Perşembe günü Raffles İstanbul'da gerçekleştirildi. İşte ödül gecesinden tüm detaylar!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2