21.02.2020

6. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri oylamaları başladı

Güzellik ve kişisel bakım alanında yılın en iyilerinin belirlendiği 6. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri için oylamalar başladı.

.

Watsons Türkiye, 6. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri ile en sevilen güzellik ve kişisel bakım ürünlerinin en iyilerini belirlemeye devam ediyor. Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde bu yıl makyaj, cilt bakımı, saç bakımı ve kişisel bakım gibi birçok alanda 25 farklı kategoride 132 ürün yılın en iyisi olmak için yarışıyor.

Watsons Türkiye'nin bu yıl 6. defa gerçekleştirdiği Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri'nin adayları oldukça güçlü.
Revolution X Sebile

Adaylar arasında geçtiğimiz yıl her kadının makyaj çantasına girmeye aday olan LOREAL PARIS False Lash Bambi Maskara'dan, Türkiye'den çıkan ilk global makyaj paleti REVOLUTION X Sebile Makyaj Koleksiyonu'na kadar Watsons müşterileri arasında çok popüler olan pek çok ürün yer alıyor.

SimpleSon dönemde özellikle göz altı kapatıcısı ve şeffaf pudrası makyaj vlogger'larından son derece olumlu yorumlar alan REVLON Photoready Candid serisi ile yakın zamanda Aslı Bekiroğlu ile yaptığı lansmanda "Siber Zorba Olma" diyen ve Bekiroğlu aracılığı ile "İyi Kalpli Ol" çağrısı yapan Simple da, güzellik ve kişisel bakım ödülleri adayları arasında. 

Watsons Türkiye'nin aday listesinde pek çok K Beauty ürünü de var. FRUDIA'nın Yeşil Üzüm Özlü Gözenek Sıkılaştırıcı Maskesi, PURE Beauty'nin Youth Restore Lift Gündüz Kremi GKF20 ve yüz nemlendirmeden yara iyileştirmeye kadar pek çok alanda kullanılabilen aloe vera bitkisinden yararlanan WELCOS'un Nemlendirici Aloe Vera Jel'i bunlardan yalnızca bazıları. 

Raflarında Bir Türk, üstelik kadın girişim olan Cosmed'e de geniş yer ver Watsons Türkiye oylamalarında Cosmed'in yenilikçi ürünü COSMED ALIGHT Arındırıcı Toz Temizleyicisi de yer alıyor. 

Oy kullananlar yine kazanıyor!

Watsons Güzellik ve Kişisel Bakım Ödülleri’nde favori ürünlerini oylayanlar arasıdan çekilişle belirlenen 500 kişi, içerisinde sürpriz ürünlerin yer aldığı Watsons hediye setinin sahibi olacak. Ayrıca oylamalara Watsons Card numaraları ile giriş yaparak katılan 5 Watsons Elite Card müşterisi özel ödül gecesi için çift kişilik davetiye hakkı kazanma şansı yakalayacak.

Ödül kategorileri
 
Watsons Türkiye Ödül Kategorileri
Daha fazla detay için Watsons Türkiye'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Oylamaya katılmak için ise odul.watsons.com.tr adresine tıklayın. 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2