@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.03.2017

Bahar ayları için favori bakım ürünlerimiz

Doğadaki değişim bakım dolabımıza da yansıyor. Güzellik editörlerimiz, bahar aylarında bakım rutininize dahil etmeniz gereken favori ürünleri yazdı.

Isınan havalarda cildimizi ve kendimizi ferahlatmak için yüz spreyleri adeta birer kurtarıcı. Yves Rocher'ın pembe greyfurt özlü ferahlatıcı yüz spreyi cildinizi rahatlatacak ve canlandıracak.

Havaların ısınmasıyla birlikte cildimiz ve saçlarımızın da ihtiyaçları değişime uğruyor. Nasıl yazdan sonbahara geçerken bakım rutinlerimizde değişiklikler yapıyorsak, kıştan ilkbahara geçerken de aynı değişiklikleri yapmalıyız. Bu seneki bahar bakım rutinimizde, ısınan ve değişen hava koşullarına adapte olmamızı sağlayan birçok ürünü kullanabilirsiniz.

Güzellik editörlerimizin hazırladığı maskeden, şampuana bahar ayları için favori bakım ürünlerine göz atmak istiyorsanız galerimize tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En yeni ürünler (Nisan 2016)
Nisan ayında kozmetikten, cilt bakımına birçok yeni ürüne merhaba dedik. Güzellik editörlerimiz bu ayın dikkat çeken yeni ürünlerini seçti.

Bahar mevsimine en çok yakışan 12 allık
Bahar mevsiminin gelişiyle yanaklarınıza tazelik ve canlılık katacak şeftali, mercan ve nude renkli allıkların en güzellerini sizin için seçtik.

Bakışlarınıza renk katacak 20 görünüm
Romantik ve cıvıl cıvıl renkleriyle size ilham vermesi için en sevdiğiniz vloggerın bahar makyajı görümlerini bir araya getirdik.

30 TL'nin altında en iyi 50 cilt bakım ürünü
Hem cilt bakımınıza önem veriyor hem de bütçenizi düşünüyorsanız tercihinizi uygun fiyatlı cilt bakım ürünlerinden yana kullanabilirsiniz. Pudra.com editörleri olarak 30 TL'nin altında en iyi 50 cilt bakım ürününü seçtik.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2