› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.04.2017

Bahar mevsimine en çok yakışan 12 allık

Bahar mevsiminin gelişiyle yanaklarınıza tazelik ve canlılık katacak şeftali, mercan ve nude renkli allıkların en güzellerini sizin için seçtik.

Doğanın uyanışıyla birlikte kapalı kış havalarının sebep olduğu depresif ruh hali üzerimizden yavaş yavaş kalkmaya başladı. Açan çiçekleri ve ışıldayan güneşi seyrederken kalın kazağımızı üzerimizden attık, tiril tiril elbimizi dolaptan çıkardık. Güzelliğimizin tüm bu değişimden etkilenmemesi mümkün değil. Eliniz ister istemez taze, cıvıl cıvıl ve romantik renklere gidiyor değil mi? Öyleyse baharın dokunuşunu yanaklarınızda hissetmeye ne dersiniz?

Bahar mevsiminde güzelliğinizi ortaya çıkaracak şeftali, mercan, pastel ve nude tonlarındaki en güzel allıkları incelemek için galeriye tıklayın!


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
10 adımda doğal makyaj
Bahar kadar taze, yaz kadar güzel görünmeyi hangi kadın arzulamaz? İşin bütün sırrı makyajda! Doğal makyajın inceliklerini anlatıyoruz...

Yenilenin, hafifleyin ve değişime hazır olun!
Yeniye yer açmak, hafiflemek ve değişime ayak uydurmak için neler yapabileceğimizi Kişisel Dönüşüm Eğitmeni Banu Kalaycı anlatıyor.

​Bahar diyetinin 10 altın kuralı
Zayıflama ve yaza formda girme hayalleriyle bahar diyetlerine başladık bile. Sağlıklı kilo vermek ve yaza biraz daha hafif başlamak için 10 altın kural Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2