@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.04.2015

Yenilenin, hafifleyin ve değişime hazır olun!

Baharla birlikte bedenlerimiz de bir değişimin içinde. Yeniye yer açmak, hafiflemek ve değişime ayak uydurmak için neler yapabileceğimizi Kişisel Dönüşüm Eğitmeni Banu Kalaycı Pudra.com'da anlatıyor.

Yenilenin, hafifleyin ve değişime hazır olun! bahar temizlik dekorasyon 1
1/13
Baharla birlikte doğa değişiyor... Ama sanki biz insanlar değişime direniyoruz. Her şey aynı kalsın istiyoruz: cildimiz 20 sene önceki gibi olsun, bedenimiz 30 sene önceki halinde dursun, kokumuz her daim aynı olsun; kıyafetlerimiz, arkadaşlarımız ve dostlarımız hep aynı kalsın, aynı sohbetleri yapalım...

Oysa değişim hayatın özünde var. Bugün olduğumuz insandan yarın olacağımız insana doğru yolculuktayız her gün. Bugün yaşadığımız her deneyimle başka bir insan oluyoruz içimizde. Olmamak için direndikçe, balonun içine dolan fazla hava gibi, patlamaya başlıyor sistem. Yeniyi alırken eskiyi sevgiyle bırakmayı öğrendikçe ise rahatlıyor, renkleniyor, gülümsüyor, adeta çiçek açıyor insan.

Kişisel Dönüşüm Eğitmeni Banu Kalaycı yeniye yer açmak, hafiflemek ve değişime ayak uydurmak için neler yapabileceğimizi Pudra.com için yazdı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2