yasemin candemir
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz.

Cidden işe yarayan 10 güzellik ürünü

Geçmişten bugüne deneyimlediğimiz bazı ürünler "olmazsa olmaz" olduklarını kanıtladılar. İşte cidden işe yarayan 10 güzellik ürünü!

Her gün yeni kozmetik markaları daha önce görülmemiş, devrim niteliğinde formüller vaadiyle ortaya çıkarken, geçmişten bugüne deneyimlediğimiz bazı ürünler “olmazsa olmaz” olduklarını kanıtladılar.

Cidden işe yarayan 10 güzellik ürünü  
 
Güzellik gurularının ortak fikirleri ile listeyi oluşturdum. Fikrim hiç değişmedi; “Yeni bir güzellik ürünü kullanmaktan heyecan duyuyorsunuz, ardından beklentilerinizi karşılamadığında hayal kırıklığına uğruyorsunuz.” Maalesef bu deneme yanılma süreçlerinde değil Türk kadını. Verdiği her kuruşun hakkını almak istiyor. Reklamını yaptığı her şeyi gerçek kılan ürünleri bir araya topladık ve bunu kanıtlayacak müşteri incelemelerine de sahibim.
 
Lonjevite Antioksidan Serum
 
Lonjevite Antioksidan Serum


Çok satanlar ve etkinliği kanıtlananlar listemizde bir Türk markası kendine yer buluyor. İlk olarak Beymen.com’da tanıştığım Lonjevite serum; Fransa, Almanya ve Japonya’da son derece ilgi görüyor.
 
Gücünü, içindeki antioksidanlar, omega yağ asitleri, A ve E vitaminlerinden yana zengin skualen, aynısefa, yalancı iğde, tamanu, karpuz ve kuşburnu çekirdeği gibi 14 farklı botanik aktiften  alan serum, benim özellikle alın, çene ve göğüs dekoltemi adeta yeniden yapılandırdı. Ayrıca elimde kalanı da korkusuzca saçlarıma sürebiliyorum.
 
L'Occitane Immortelle Reset Overnight Serum
 
L'Occitane Immortelle Reset Overnight Serum

Kullandığım en iyi cilt bakım ürünlerinden biri de kesinlikle bu altın baloncuklu serum oldu.  Sürdüğüm ilk geceden itibaren dünyada neden bu kadar çok satıldığını da anladım. Aynada her gün gördüğüm yüzüm bir gecede sıkışlaşmış, toparlanmıştı. Hatta bu yazıyı yazarken bir şişem bitmek üzere. Ama çok yakında bir şişe daha almayı planlıyorum. L’Occitane’dan daha fazla şey almak istersem para biriktirmem gerekecek ama bir kez denedikten sonra buna kesinlikle değer diye düşünüyorum.
 
Kiehl's Ultra Facial nemlendirici
 
Kiehl's Ultra Facial nemlendirici


Kronik olarak kuru cilde sahip biri olarak henüz tanışmadıysanız hayatınıza bir güzellik getirmek için Kiehl's Ultra Facial nemlendirici ile tanışmanızı öneririm. Boşuna dünyanın her yanında “10 dakikada bir”, bir adet ürün satmıyorlar.
 
İçeriğindeki anktarktisin ve gliserinle cildin nem depolarını dolduran Kiehls krem, ten üzerinde adeta eriyerek konforlu, yumuşak ve sakinleşmiş bir cilt sağlıyor. Özellikle çok kuru cilde sahipseniz, mutlaka deneyin! Tutkunlarının onun için taktığı “nem bombası” ismini sonuna kadar hak ediyor.

BU HABER İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR:

​Cilt bakım ürünleri hangi sırayla uygulanmalı?
Etkili bir bakım için cildinize uygun ürünler tercih etmeli, düzenli ve doğru sırayla uygulamalısınız. İşte cildinize uygun evde cilt bakım rutini!
 
Vichy Capital Soleil Yüz ve Vücut Güneş Kremi

Genel olarak güneş kremleriyle aşk yaşıyorum. Hatta bir dönem utanmasam Mustela’nın o 100 faktöre varan çocuk güneş kremini kullanacaktım. Tek problemim yüzüme güneş kremi sürünce gün içinde gçz çevremin kızarması ve gözlerimin sulanmasıydı. İşte bu durumu hiç yaşatmayan güneş kremim Vichy Capital Soleil. Ayrıca gerçekten güneşten müthiş koruyor.
Vichy’i güneş kremlerinde üç adım öne geçiren özelliği, cildi yaşlandıran radikallere karşı savaşması, 15 mineral açısından zengin volkanik su içermesi ve UV filtreleri ile formüle edilmiş olması.
 
Lancome Teint Idole Ultra Wear Fondöten

İkinci kazanımım, cildim harika gözüksün ama yüzümde fondöten varmış gibi de durmasın diyenler için. Onlarca fondöten denemiş, yurtdışından getirtmiş, Sephora’ya maaşını yatırmış biri olarak söyleyebilirim ki, Lancome Teint Idole Ultra Wear Fondöten cilde en doğal duruşlu, filtreli bir matlık veriyor. Üstüne üstlük tam 24 saat yerli yerinde duruyor. Ne harika değil mi?
 
Forcapil Growth Gummy

Covid kapanmasından bu yana saçlarımın döküldüğünü ve hatta bazen avuç avuç elime geldiğini söylemem gerek. Türkiye’ye yeni gelen ama dünyada çok satan saç ürünlerinin başında gelen bu şeker, sakız karışımı saç güçlendiriciyi kullanmaya henüz 4 ay önce başladım. İçeriğindeki vitamin, mineral kompleksi ve Atkuyruğu saç tellerini güçlendirmeye yardımcı oluyor ve saç uzamasını destekliyor. Kurumsal dili kenara bırakırsam ürün şahane. Gün içinde iki taneyi ağzıma atıyorum ve tadından dolayı daha fazla yememek için kendimi tutuyorum. Saç dökülmem tamamen durdu. Çok yakında serinin şampuanını da deneyeceğim, size yazarım.
 
Rosece Tinted Sunscreen

“Ben fondöten kullanamam, L’Occitane BB Kremleri’de artık Türkiye’ye gelmiyor, peki ne yapacağım?” diyorsanız sizi Rosece’nin Renkli Güneş Kremi ile tanıştırayım. Hafif renkli ve ışıltılı yapısıyla cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olan, cilde sağlıklı ve pırıltılı bir görünüm sağlayan ürün, içindeki Non nano Çinko Oksit sayesinde cilt üzerinde UVA ve UVB ışınlarına karşı koruma kalkanı oluşturuyor. En güzeli ise yüzde 100 doğal kaynaklı içeriklerle formüle edilmiş. Şu an Türkiye’nin en çok satanlarından biri olmasının nedenini çok iyi anlıyorum.  
 
Lancome LeStylo Siyah Göz Kalemi

Yıllardır “en iyi” diye yorum alan göz kalemlerinin tamamını denedim. Ne zaman sürsem, dayanma süresi 2 saati geçmedi. Önce hafif hafif dağılmaya başlar, sonrasında da kalem değil far sürmüşüm gibi bir görünüme geçer. Lancome LeStylo, khol eyeliner’ların kraliçesi olabilir. Çünkü sabah erken saatlerde sürüp gece eve geldiğimde bile en ufak bir bozulmaya uğramayan tek göz kalemim.
 
Clinique High Impact Zero Gravity Maskara

Makyajın kutsal kasesi nedir derseniz maskara derim. Maskaralarla ilgili genel problemim gün içinde dağılması ve gece çıkarmaya çalışırken göz kapaklarında inatçı bir siyah kalıntı bırakması ve kımıldamayı reddetmesi. Ama Clinique High Impact Zero Gravity Maskara bulaşmıyor ve ılık su ile bile çok kolay çıkıyor. Karbon siyahı renginin de hastasıyım.
 
Dior Contour -Dudak Kalemi-678 Culte

“Ben ruj değil, sadece dudak kalemi kullanıyorum, çünkü bir şeyler içebilir, yiyebilir, öpebilirsiniz ve hiçbir şey olmaz. Bu yüzden Dior 678 Culte’nin en çok satanların başında olması hiç tesadüf değil. Yine de birini tutkuyla öperseniz, daha sonra yeniden uygulamak için kaleminizin cebinizde olduğundan emin olun!


 
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER