@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.06.2011

Organik cilt bakım markası: YES TO

Organik üretime destek veren ve yalnızca organik sebze, meyve ve ölü deniz minareleriyle hazırlanan Yes To ailesi, tüm cilt tipleri için özel olarak formüle ediliyor.

Organik cilt bakım markası: YES TO yesto uzun 1
1/10
Ürün gamını, doğal içerikler ve eğlenceli sunumla oluşturan Yes To; sağlıklı bir cildin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Cilt bakımında keyif ve eğlenceyi bir arada sunan markanın tüm ürünleri, cildi aydınlık, doğal ve canlı bir görünüme kavuşturuyor. İçeriğindeki organik sebze ve meyvelerin yanı sıra; ölü deniz mineralleri, cilde ekstra bir koruma sağlıyor.

Paraben, Sülfat ve Fitalat kullanılmadan üretilen Yes To, yalnızca içeriğiyle değil, ambalajlarıyla da ayrıcalıklı bir yaklaşım sergiliyor. Geri dönüşümlü ambalaj kullanmayı tercih eden Yes To, ‘sağlıklı ve doğal cilt’ mottosuna çevre bilincini de ekliyor.

Tüm ürünlerinin içeriğinde kullanılan ölü deniz minarelleri; hücre metabolizmasının çalışma hızını artırırken; nemin ciltte kalmasını stabilize ediyor, cildi besliyor, cildin yapısını düzenliyor, toksinlerden arındırıyor.

Yes To Cucumbers serisi ile salatalığın gücünü cildinizde hissedeceksiniz! Hassas ciltler salatalığın ferahlatıcı ve rahatlacı etkisi ile neme doyacak. Yes To Cucumbers serisinde bulunan salatalık, Aloe Vera ve yeşil çay özleri, hassas ciltleri, yıpranmış ve boyalı saçları besleyip rahatlatarak onların yeni kurtarıcısı olacak.

Yes To Cucumbers tüm Sephora mağazalarında...
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2