@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 08.06.2017

Selülitleri anında gizlemek için hileler

Selülitlerinize bir günden kısa bir sürede veda etmeye ne dersiniz? Pudra.com selülitleri anında saklamanın formülünü açıklıyor.

Vücudumuzu kusurlarıyla seviyoruz ama konu sahilde boy göstermeye ya da süper mini giyinmeye gelince selülitlerimiz için “keşke olmasalar” dediğimiz de doğru. Selülitleri kalıcı olarak yok etmek zaman alan ve zor bir süreç ama onları gizlemeniz için sizinle birkaç güzellik sırrımızı paylaşacağız. Yaklaşın…

Selülitleri anında gizlemek için hileler
 

Masajın gücü


Akşam süper mini eteğinizle özel bir yere gitmeyi planlıyorsanız selülitlerinizin görünümünü hafifletmek için onarıcı özelliğe sahip bir vücut yağı ile bacaklarınıza 15-20 dakika hızlı hareketlerle masaj yapın. Selülite karşı kuru vücut fırçalama da çok işe yarayabilir.

Otobronzan ile göz yanılması
Bikininizle sahilin yıldızı olmak istiyorsanız selülitlerinize veda etmeniz gerekiyor. Peki ya nasıl? diye sorduğunuzu duyar gibiyiz. Otobronzanlar bu aşamada en iyi hokus pokusu yapıyor. Sahile gitmeden bir gece önce bacaklarınıza otobronzan uygulayın. Biliyorsunuz ki selülit bronz tende daha az belli oluyor. Kullandığınız otobronzan suya dayanıklı olmalı, unutmayın havuzdan çıkınca akıp gitmesini istemezsiniz.

Salon uygulamaları
Eğer selülitlerinizle kendiniz başa çıkamayacağını düşünüyorsanız ve acilen yok olmalarını istiyorsanız özel salonlarda uygulanan termaj ve ulthera işlemlerini deneyebilirsiniz. Bir seansta bile gözle görülür bir fark olabilir. Evde retinol, antioksidan, peptit ve kafein içeren selülit kremlerini kullanarak da selülitlerinizin görünümünü hafifletebilirsiniz. Yeni ve etkili selülit kremleri haberimizden kendinize en uygun kremi seçebilirsiniz.

Tüm bu uygulamalar işinize yarıyor olsa bile her haliyle vücudunuzu bütün kusurlarıyla sevmeyi unutmayın.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER