› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.07.2015

Vücudunu sev!

Bütün kadınlar tüm kusurlarıyla kusursuzdur. Instagram'daki @loveyourlines isimli bir hesap kadınları ameliyat izleri, çatlaklar, selülit gibi cilt kusurlarını sevmeye teşvik ediyor.

Medya tarafından yaratılan güzel kadın kusursuzdur algısı artık yıkılmalı! Her kadının vücudunda rahatsız olduğu bölgeler olabilir ve bir çoğu televizyonda gördüğü yıldızlar gibi kusursuz vücutlara sahip olmak ister. Ancak televizyonda ve dergilerde görüp kusursuz sandığınız yıldızların da vücutlarında lekeler ya da çatlaklar var. Ünlü model Chrissy Teigen, bunu kanıtlar nitelikte bir fotoğrafını paylaşıp kendini çatlakları ve morluklarıyla olduğu gibi sevdiğini göstermiş.

Vücudunu sev!


@chrissyteigen tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()



"@loveyourlines" isimli bir instagram hesabı kadınlara kendilerini ve kusurlarını sevmeyi öğretiyor. Her kadının vücudunda kusurlar olduğunu gösteriyor. Böylece medyanın oluşturduğu kusursuz kadın algısını yıkmaya çalışıyor. Dünyanın her yerinden kadınlar hesaba kendi fotoğraflarını çekip göndererek bu kampanyaya destek veriyor. Eğer sizde katılmak isterseniz tek yapmanız gereken #loveyourlines hashtag'iyle fotoğrafınızı paylaşmanız.


#loveyourlines (@loveyourlines) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()




#loveyourlines (@loveyourlines) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()




#loveyourlines (@loveyourlines) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()



Vücudunuzda doğum lekeleri, ergenlik döneminde ortaya çıkan, hamilelikle birlikte gelen ya da büyük bir azimle verdiğiniz kilolardan arta kalan çatlaklar ve sarkmalar olabilir. Bunların hiç biri sizin güzelliğinize gölge düşüremez. Siz bütün kusurlarınızla kusursuzsunuz... Kendinizi, vücudunuzu sevin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER