› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 21.10.2015

Selülite karşı yeni tedavi: Cellfina

Selülit tedavisinde en uzun vadeli ve en acısız yöntem olarak geliştirilen Cellfina'yı Pudra.com sizler için araştırdı.

Artık selülit probleminin kilo, yaş ve ırkla bir alakasının olmadığını hepimiz öğrendik. Selülitin birçok sebebi ve tetikleyicisi olabiliyor ancak kadınlarda daha çok görülmesi kadınlık hormonları, genetik ve erkeklerden farklı olan bağ dokumuz ile doğrudan alakalı.

Selülite karşı yenilikçi tedavi

Araştırmalar selülitlerden kurtulmak için tedavinin en az 1 yıl sürmesi gerektiğini söylüyor. Selülitlerden bir türlü kurtulamıyoruz çünkü deri altındaki yağ dokusuna etki etmesi için yanlış yöntemler uyguluyoruz. Tropikal tedaviler ve masajlar pürüzlü görünümü azaltabiliyor ancak etkileri geçici oluyor. Radyo frekansı, lazer, hatta liposuction gibi pahalı ve acılı yöntemler bile kesin bir çözüm sağlamıyor.

Amerikan Gıda ve İlaç Kurumu'na (FDA) göre selülitin görünümünü bir yıldan daha fazla süreyle iyileştirmeyi başarabilen ilk yöntem Cellfina. Klinik araştırmalara göre Cellfina'nın olumlu etkileri tek bir seanstan sonraki 3 ay içinde görülmeye başlanıyor. Araştırmalarda görülüyor ki; selülitler bir yıl boyunca azalmış, hastaların %94'ü bir yıldan sonra da sonuçlardan memnunmuş. Kimi hastalar etkilerinin üç yılı aşkın süreyle devam ettiğini söylemiş.
 

Cellfina nasıl bir selülit tedavi yöntemi?

Önce her bir selülit çukuru bir kalemle işaretleniyor ve bu işaretli yerler uyuşturuluyor. Bir iphone telefon büyüklüğündeki cihaz, cilde tutunuyor ve cilt yüzeyinin altına minyatür bir bıçak yerleştiriyor. Bıçaklar problemli yağ dokusunu keserek pürüzsüz bir silüet oluşturmayı sağlıyor. Tüm bu prosedür, işlem görecek alanın büyüklüğüne göre 1 saatten az sürebiliyor. Ağrı, hassasiyet ve yaklaşık 3 gün sürebilecek morluklar gibi yan etkileri bulunuyor. Bıçaklar çok küçük olduğu için herhangi bir kanama görülmüyor.

Cellfina yurtdışında uygulanmaya başladı bile! Selülit tedavisinde büyük gelişme yaratacağı kuşkusuz ancak kilo kontrolü, dengeli beslenme ve bol egzersiz selülitlerden kurtulmak için hala en geçerli ve en uzun vadeli yöntem.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız:
Selülitlerden kurtulmak için 6 egzersiz
Her yaştan kadında görülebilen selülit özellikle yaz aylarında mutsuzluk sebebimiz oluyor. İnatçı selülitleri azaltmak için Pudra.com’un 6 egzersiz önerisini evde deneyebilirsiniz.

Selülitten kurtulmanın 37 yolu
Kadınların özellikle yaz aylarında korkulu rüyası olan selülitten kurtulmak, yaz ayına girmeden alınacak küçük önlemlerle mümkün. Selülit, 37 altın önerinin yaşam biçimi haline dönüştürülmesiyle önlenebiliyor.

Selülitleri anında gizlemek için hileler
Selülitlerinize bir günden kısa bir sürede veda etmeye ne dersiniz? Pudra.com selülitleri anında saklamanın formülünü açıklıyor.

Selülitsiz bacaklar için 5 basit yöntem
Hayalimizde hep selülitsiz bacaklar! Peki, ama nasıl kavuşacağız onlara? Pudra.com’un 5 uygulanabilir yöntemi işimizi kolaylaştırıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER