› 
 › 
25.09.2019

Daha genç görünüm için badem göz estetiği

Göz yapısı düşüklüğü kişiyi daha yorgun ve yaşından büyük gösterebiliyor. Hafif yukarı kalkık ve çekik gözlerle daha genç bir ifade yakayabilirsiniz.

İZLE: GÖZ KAPAĞI ESTETİĞİ👇 
Göz yapısı aşağıya doğru olduğunda kişiler daha yorgun, üzgün ve mutsuz görünebiliyor. Kişinin olduğundan daha yaşlı görünmesine neden olan bu sorun ise badem göz estetiği ile ortadan kaldırılabiliyor.

Daha genç bakışlar için badem göz estetiği

Görselliğin git gide daha önemli olduğu günümüzde, bakışlar da ön planda. Son birkaç yıldır sosyal medya aracılığı ile daha fazla görünür hale geldiğimiz için bakış estetiği, 20’li yaşlarda bile talep edilir ve uygulanır bir hale geldi. Gelişen estetik tedavilerindeki teknoloji sayesinde genç ve dinamik bakışlar elde edilerek yaş faktörüne olumlu etkilerin sağlandığını kaydeden Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Mirza Fırat, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: 

“Herkesin güzellik anlayışı farklı olmakla birlikte, hafif yukarıya kalkık ve çekik gözler daha güzel kabul edilebiliyor. Bu nedenle de badem göz estetiğine yoğun talep bulunuyor. Oldukça minik bir cerrahi uygulama olan badem göz estetiği işleminden birkaç saat sonra, hastalar taburcu ediliyor. Bu operasyon sayesinde bakışlardaki derinlik artarken, aynı zamanda bakışların verdiği enerji olumlu yönde değişiyor. Badem göz estetiği ile elde edilen değişim sayesinde kişiler, daha enerjik, genç ve canlı görünebiliyor”
 
Badem göz estetiğine birkaç saat için taburcu olunabiliyor
 
Badem göz estetiği ile çekici ve alımlı bakışlara sahip olunduğunu belirten Op. Dr Mirza Fırat, uygulamalarında göz çevresinin bir bütün olarak değerlendirdiklerini anlatıyor. Bu anlamda göz kapağı estetiği ile kaz ayaklarının giderilmesi, düşen kaşların kaldırılması gibi işlemlerin de birlikte kombine edilmesiyle tek operasyonda göz bölgesine daha olumlu etkiler sağlanabildiğini belirtiyor.

Yapılan bu operasyonun kişilerin günlük işlerini veya aktivitelerini etkilemediğini kaydeden Op. Dr. Mirza Fırat, işlemden birkaç saat sonra hastaların taburcu edilebildiği bu operasyon sayesinde, bakışlardaki derinliğin arttığını ve aynı zamanda bakışların verdiği enerjinin tamamen olumlu yönde değişebildiğini söyledi.
 
4 Soruda Badem Göz Estetiği
 
1. Badem göz estetiği nedir?

Gözün iç ve dış yan köşelerine kantus ismini veriyoruz. Badem göz estetiği, gözün dış kantusunun daha dışarı ve yukarı doğru çekilerek, gözün yeniden şekillendirilmesi işlemidir.
 
2. Badem göz estetiği neden yapılır?

Göz dış kantusunun aşağı doğru olması, yorgunluğu ve düşük enerjiyi çağrıştırır. Etkileyici odak noktası olan gözlerde bu istenmeyen bir etkidir. Birçok kişi, bu nedenle bu operasyonu talep etmektedir. Yapılan cerrahinin kısa basit oluşu ve dokulara zarar vermeyen bir işlem olmasından ötürü de, uygulaması giderek artarak yaygınlaştı.
 
3. Badem göz estetiği işlemi nasıl yapılıyor?

Bilinen klasik yöntemler ve iple ası teknikleri, maalesef geri dönüşlü, yani kalıcı olmayan işlemlerdir. Yapmış olduğumuz endoskopik teknik ile sunulan en büyük fark, işlemin kalıcı olmasıdır. Ameliyathane koşullarında genel anestezi altında yapılan bu işlem, gözün dış kantusundaki fasya ve kasların dışa ve yukarı doğru gerdirilerek, kemik zarına asılmasını kapsar. Ortalama 1 saat sürer. Ömür boyu kalıcılığı olan bu işlemin, yaşlanmanın etkilerine bağlı olarak yıllar içerisinde tekrar edilmesi gerekebilir.
 
4. Badem göz estetiği kimlere yapılabilir?

Bilinen kronik bir göz rahatsızlığı olmayan ve göz şeklinden şikayetçi olan herkes bu ameliyat için aday olarak gösterilebilir.

İLGİLİ HABERLERİMİZ:

​Göz kapağı estetiği
Sarkık göz kapaklarının yol açtığı yorgun ve cansız bakışlara göz kapağı estetiğiyle veda edin!

​Göz kapağı estetiğinde yeni gelişmeler
Sadece göz kapağına yapılan müdahalelerin yüzü yeterince gençleştiremediği gerçeği göz estetiği ameliyatlarının içeriğini değiştiriyor.

​Yüz ve cilt estetiği yöntemleri
Daha genç bir yüze sahip olmak için hangi estetik yöntemler var? Botox, yaş enjeksiyonu, lifting kimlere uygundur? Cilt sorunları estetikle nasıl çözülür? Op. Dr. Tunç Tiryaki anlatıyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER