› 
 › 
pudra.com 26.05.2010

Kalıcı makyaj nasıl yapılır?

Kalıcı makyaj ile bakımlı ve doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz. Peki, kalıcı makyaj nasıl yapılır ve ne kadar süre dayanır? Yanıtları pudra.com'da.

Kalıcı makyaj bize çok büyük rahatlık sağlayan bir uygulama. Özellikle kirpik, kaş ve dudak çevresine kalıcı makyaj yaptırmak giderek yaygınlaşıyor. Kalıcı makyaj hakkında kısa bilgiden sonra kalıcı makyajın nasıl yapıldığını pudra.com'da izleyeceğiz.

Kalıcı makyaj nasıl yapılır?

Visagist-Estetiysen Berrin DEMİR kalıcı makyajı şöyle anlatıyor: Kalıcı makyaj cilde özel aletlerle rengi geçirmenin teknik sanatıdır. Kalıcı makyaj veya daha doğru ismiyle "mikro-pigment uygulaması" mikro, steril ve tek kullanımlık bir iğne ile doğal ve mineral renklerin deri yüzeyinin hemen altına aşılanması işlemidir.

Bu alerjik olmayan renkler özellikle yüz ve vücut kullanımı için tasarlanmış olup, katkı ve koku maddesi içermez. Kalıcı makyajın dövme ile karıştırılmaması gerekir ama aynı şekilde uzun yıllar ciltte kalarak doğal görünümünü korur.
  • Kalıcı makyaj parlak ve yüzeysel görünen normal makyaja oranla daha doğal görünür.
  • Makyajı tazeleme, yenileme, ekleme gerekmez.
  • Zaman ve para tasarrufu sağlar.
  • Kaş, göz çizgisi veya dudaklarda doğal cilt renginizle uyumlu etkiler yaratılabileceği gibi bazı ufak kusurlar kapatılabilir veya şekil bozuklukları giderilebilir.
  • Daha düzgün, bakımlı ve genç bir görünüm kazanılır.

Kalıcı makyajın avantajları
Kalıcı makyaj son derece doğal bir görünümle, yüzdeki kontrastları artırır, hatları belirginleştirir, bazı kusurları kapatır. Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Melisa Eczacıbaşı kalıcı makyajın avantajlarını ve dezavantajlarını pudra.com'a anlattı. Okumak için tıklayın...

Kalıcı makyaj nasıl yapılır? Ne kadar süre dayanır? Uygulama sırasında nelere dikkat edilmesi gerekir? Pronail Tırnak ve Bakım Salonları Genel Koordinatörü Banu Zeren anlatıyor.

   



Kalıcı makyajın avantajları
Cilt Hastalıkları Uzmanı Dr. Melisa Eczacıbaşı kalıcı makyajın avantajlarını ve dezavantajlarını anlatıyor. Okumak için tıklayın...


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER