› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.02.2012

Gelinlere özel Agent Provocateur koleksiyonu

Gelinliğinizin içine giydiğiniz çamaşır gerçekten de özel olmalıdır... Ve, Agent Provocateur "özel"in ne olduğunu çok iyi bilir. Markanın son düğün koleksiyonu Pudra.com'da!

Düğün için hazırlanmak çok keyifli bir iştir. Doğru kıyafet, ayakkabı ve aksesuvar seçmek için aylarca uğraşırız. Aynı özeni iç çamaşırı seçmek için de göstermeliyiz.

İç çamaşırımızı elbette kimse görmez ama onun ne kadar seksi olduğunu kendimiz biliriz ve böylece daha seksi hissederiz. İç çamaşırının gizemi de budur.

Gelinlere özel Agent Provocateur koleksiyonunu görmek için tıklayın.





Gelinliğin altına giyeceğiniz iç çamaşırı mükemmel olmak zorundadır. Günlük çamaşırlarınızdan kesinlikle ayrı olmalıdır.

Agent Provocateur, gelin adayları için "ihtiyacın" ne olduğunu çok iyi bilir. O yüzden düğün koleksiyonları hep harikadır!



















Agent Provocateur düğün iç çamaşırı koleksiyonu inanılmaz tasarımlar içeriyor. Ağırbaşlı ve romantik çamaşırların yanı sıra cesur ve erotik ürünler de bulunuyor.

Korseler, jartiyer ve elbiseler, g-string ve dantelli tangalar, meme başı püskülleri... Tüm bunlar, düğün gecenizi unutulmaz yapacak emin olun!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2