› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.04.2014

Trend alarmı: Bohem saç bantları

Düğün sezonu yavaş yavaş açılıyor. Gelin adaylarının o ummalı hazırlık süreci de başlıyor hatta çoktan başladı dersek daha doğru olur. Biz de en yeni trendi haber vermekle bu hazırlığa katkıda bulunalım o zaman!

Bir kadın hayatı boyunca kendini en çok belki de sadece düğün gününde 'prenses' gibi hisseder. Durumun maneviyatı bir yana; o tören, o şaşaa, o gelinlik, o saç ve makyaj kısaca her şey sizi aylar öncesinden bu gece için 'prenses' makamına hazırlar. Ancak bu makama da trendlerin yön verdiğini unutmamak gerek.

Evet, gelinlik söz konusu olunca moda-trend takibi değil hayaller önemli oluyor; Grace Kelly gibi bir gelin olmayı seçerseniz de herkesin gözlerini kamaştırırsınız. Ama ne var ne yok biz haber verelim, karar sizin olsun.

Trend alarmı diyor ki, bohem gelinler geliyor! Evet, tarzı ve iddiasıyla bohem gelinlikler bir yana dursun, bu görünümün en önemli tamamlayıcısı saç aksesuvarları. Onlarsız asla olmaz. Taçlar, taraklar, çiçekler, tüller, şapkalar değil bu sefer söz konusu olan. Mini bir aksesuvar karması sanki: Taş tokalı tül saç bantları. Dağınık topuz ve örgülerle uyumu harika. Duruşu muhteşem. Zarif ve tarz sahibi.

Aklınızda olsun gelin adayları!

Değişik modeller görüp fikir almak için aşağıdaki foto galerimize tıklayın!
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2