› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.06.2016

Tuba Ünsal'dan gelinler için 6 farklı saç önerisi

Kérastase'ın Tuba Ünsal ile birlikte hazırladığı 6 farklı düğün saçı gelinlere ilham olacak. Kérastase 2016 Gelin Saç Modelleri Koleksiyonu Pudra.com'da.

Düğün sezonunun açılmasıyla tüm gelinler en güzel saç ve en güzel makyaj için araştırmalara başladı. Özel günlerinde kusursuz olmak isteyen gelinler için Kérastase, Tuba Ünsal'la birlikte 2016 Gelin Saç Modelleri Koleksiyonu'nu hazırladı. Saç modelleri arasında bohem dalgalardan, romantik topuzlara 6 farklı stilde saç modeli var.

Kérastase'ın 2016 Gelin Saç Modellerini görmek için galeriye tıklayın.

Düğün günü kusursuz gözükmek için doğru saç modeli kadar bakımlı saçlar da önemli. Kérastase'ın Kérastase Wedding Servisi ile iki hafta önceden yapılan özel Chronologiste Canlandırıcı Havyar Bakımı saçlarınızı canlandırıp görkemli bir hale getirebilirsiniz. Kérastase'ın hediye ettiği "balayı saç bakım seti" ise saçlarınızın daima göz kamaştırıcı olmasına yardımcı olacak. Unutmayın en güzel saç modelleri bakımlı saçlarda olur.

Kérastase'ın Tuba Ünsal ile birlikte hazırladığı 2016 Gelin Saç Modelleri Koleksiyonu'na bakmak için tıklayın.


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En güzel gelin saçı aksesuarları
Baharın gelmesiyle beraber düğün sezonu da açılmış oldu. Gelin adayları için ilham vereceğini düşündüğümüz en güzel, en yeni ve en trend saç aksesuar modelleri Pudra.com'da.

En güzel gelin saçı modelleri
Bir düğün sezonunu daha açtık. Gelinlerin en önemli hazırlıklarından biri olan saç modeli arayışına bir katkıda bizden gelsin o zaman. En güzel, en yeni ve en trendi gelin saçı modelleri Pudra.com'da.

En iyi düğün fotoğrafçıları (2016)
Düğün gününüz için başarılı çalışmalara imza atan düğün belgesel fotoğrafçılarını sizin için seçtik.

Düğününüzde yapmamanız gerekenler
Düğün gününüzde mutlu ve heyecanlı olmanın yanı sıra kendinizi çok stresli hissetmeniz doğal. Strese kapılıp yapmamanız gereken hataları Pudra.com yazdı.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2