› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 20.10.2016

2016 Sonbahar oje trendleri

2016 Sonbahar oje trendleri çok iddialı! Bu sezon tırnaklarımıza renk katacak, trendlere uygun en güzel ojeleri Pudra.com güzellik editörleri seçti.

"Ojesiz asla" diyenler buraya! Ellerimizin daimi aksesuarı ojeler olmadan artık dışarı adım atamaz olduk. Öyle ki bazılarımız her dışarı çıktığında eve farklı renk bir oje alıp dönüyor. Durum böyleyken oje trendlerini takip etmemek de olmaz. 2016 Sonbahar oje trendlerinde dikkat çekici renkler göze çarpıyor. Manikürünüzde sezon trendlerini yakalamak için güzellik editörlerimizin seçtiği iddialı ojelere mutlaka göz atmalısınız. 

2016 Sonbahar oje trendlerini incelemek için galerimize tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kusursuz oje sürmenin bilinmeyen püf noktaları
Manikürünüzü her seferinde güzellik salonlarında yaptırmaya fırsatınız yoksa hiç endişelenmeyin. Kusursuz oje sürmenin inceliklerini sizlerle paylaşıyoruz!

Sonbahara en çok yakışan 10 kopkoyu ruj
Sonbaharın ilham verici kızıl tonlarına bürünmeye hazır mısınız? Pudra.com olarak bir adım ileri giderek siyaha yakın, kopkoyu rujları bir araya getirdik.

Instagram'ın en iyi nail art hesapları
Yaratıcılıkta sınır tanımayan nail art hesaplarını sizin için taradık. Tek renk tırnaklar sıkıcı geliyorsa, işte size ilham verecek 10 nail art hesabı.

2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri
Bu sezon simli farlar ve alışılmış tarzın dışındaki grafik eyeliner'lar çok moda. 2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2