› 
 › 
04.07.2019

Hamiyet Akpınar'dan plajda güzellik sırları

Hamiyet Akpınar'dan pürüzsüz ve canlı bir görüntüyle tatilin keyfini çıkarmanız için plaj makyajının püf noktaları ve suya dayanıklı makyaja alternatifler.

İZLE: ISLAK GÖRÜNÜMLÜ YAZ MAKYAJI👇 
Ünlülerin vazgeçilmez ismi makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, yaz aylarında plajlardaki makyaj uygulamalarınız için her daim doğal güzelliğin olmazsa olmazlarını sıraladı.
Usta makyaj artisti Hamiyet Akpınar, plajlarda güzelliğinizden ödün vermeyecek ufak dokunuşlar için sırlarını paylaştı. Güzel bir cilde yatırım yapmanın, güneşten koruma olduğunu her fırsatta hatırlatan Hamiyet Akpınar, plajlarda faktör korumalı BB krem ya da renkli güneş koruyucuların hayat kurtardığını söyledi.
İşte Hamiyet Akpınar'dan pürüzsüz ve canlı bir görüntüyle tatilinizin keyfini çıkarmanız için plaj makyajının püf noktaları...

Hamiyet Akpınar'dan plajda güzellik sırları

Hamiyet Akpınar'dan plaj makyajının püf noktaları

Plaj makyajı
 
  • BB kremi uygulamadan önce yüzünüzün ışıldaması için makyaj bazı da tercih ederek, parlak bir görünüm elde edebilirsiniz.
  • Yanaklarınıza renk katmak için sıvı formdaki allıkları, bronzlaştırıcı pudraları, gözleriniz için ise jel far ve su geçirmez özellikte bir maskara kurtarıcınız olacaktır.
  • Doğal tonlardaki dudak parlatıcıları ve kaş sabitleyiciler de plaj makyajı için ideal!
  • Güneş lekeleriyle savaşmak için leke görünümünü azaltmak adına ince yapılı ve güneş korumalı waterproof pate kremleri kullanmalısınız. 
  • Yazın cildimiz su kaybettiği için bol sıvı tüketin ve cildinizi yoğun bir şekilde nemlendirin.

Suya dayanıklı makyaj ürünlerine alternatif öneriler

​Kalıcı olarak bilinen birçok markanın ürünlerinin de bazı tenlerde sıcağa bağlı olarak akabildiğini, bu nedenle makyajın şart olduğunu düşündüğümüz noktada doğru bir güzellik merkezinde iyi bir kalıcı makyaj da yapılabileceğine değinen Akpınar, kendisinin renkli güneş koruyucu, doğal dudak rengi nemlendirici, su geçirmez kalem, rimel ve kaş rimeli kullanarak plajlarda fresh görünümü sağladığını söyledi.

İlgili haberlerimiz: 

​Hamiyet Akpınar ile 2019 makyaj trendleri
Çarpıcı makyajlarda imzası olan makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar, 2019 makyaj trendlerini ve ünlüler tarafından en çok tercih edilenleri yorumladı.

​Ünlü makyaj sanatçısı Hamiyet Akpınar ile makyaja dair her şey
Hamiyet Akpınar'la yılın makyaj trendlerini, en iyi makyaj malzemelerini, makyaj yaparken yapılan hataları ve makyaja dair merak ettiklerimizi konuştuk.

2019 yılının rengi canlı mercan ile ünlü makyajları
Makyöz Hamiyet Akpınar, Pantone'nin 2019 yılının rengi olarak belirlediği canlı mercan rengi ile makyaj tüyolarını ünlü oyuncuların yüzlerine yansıttı.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER