› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 29.06.2016

Makyajda yeni trend: Kaşları sabunla doldurma tekniği

Kaşlarınızın kalın görünmesini ve tüm gün şeklini muhafaza etmesini istiyorsanız pahalı makyaj ürünleri yerine sabun kullanmayı deneyin!

Son yılların kaşlarda doğallık akımı sayesinde kaş belirginleştiren ürünler çok revaçta. Her makyaj markası mutlaka kaşlara yönelik kalem, far ya da sabitleyici jel gibi ürünler tasarlıyor. En iyi kaş şekillendirme ürünleri yazımızda bu ürünlerden bahsetmiştik. Tabii seçenekler bu kadar çoğalmışken makyajını basit ve sade tutanlar için daha farklı yöntemler karşımıza çıkıyor.

Makyajda yeni trend: kaşları sabunla doldurma tekniği

Youtube’un en ünlü güzellik vlogger'larından Sam Chapman'ın kaş problemlerinize bir çözümü var. Sam’in anlattığı sabun tekniği, aynı zamanda Hollywood tekniği olarak biliniyor. Eskiden film yıldızlarının kaşlarına şekil vermek için sabun kullanıldığı söyleniyor. Biz de ne varsa eskilerde var diyerek bu tekniği paylaşıyoruz. Üstelik çok pratik ve basit bir yöntem olduğu için hem paradan hem de zamandan kar sağlayacaksınız. İşte Sam’in sabunla kaş doldurma tekniğini anlattığı video:



Sabunla kaş doldurmak için gereken malzemeler: bir kalıp sabun, su ve kaş fırçası.

Yapılışı: Kaş fırçanızı suya batırdıktan sonra sabuna sürün. Hafifçe köpürmeye başladığında kaşlarınızı fırçayla yukarı doğru tarayın. Sabunun yapışkan yapısı sayesinde hem taranan kaşlarınız daha dolgun gözükecek hem de tüm gün şeklini muhafaza edecek.

Sam’e göre kaşlarınızı sabunla doldurma işlemi bittikten sonra istediğiniz gibi kaş ürünlerinizi kullanabilirsiniz. Sam, yumuşak tonlu bir kaş farı sürerek daha belirgin ama doğal bir görünüm yakalıyor. Sadece sabun kullanarak yarattığınız görüntü sizin için yeterliyse daha fazlasına gerek yok. Ama başka ürün kullanacaksanız kaşlarınızın sadece alt bölümüne süremenizi öneririz. Çünkü kaşları yukarı doğru taradığınız için bu görünümü bozmayı istemezsiniz.
makyajda yeni trend: kaşları sabunla doldurma tekniği




















Kalın ve dolgun kaşlar fırtınasına kapıldıysanız, ama kaş ürünlerine bir servet yatırmak istemiyorsanız kaşlarınızı sabunla doldurmayı denemenizde fayda var!


Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Kaşlarınıza nasıl düzen verebilirsiniz?
Kaşlarınızı güzelleştirerek, yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak makyaj ve bakım ipuçlarını sizler için bir araya getirdik.

Kaşları güzelleştiren en iyi 10 ürün
Kaşlarımız artık makyaj ve bakım rutinimizde önemli bir yer kaplıyor. Yüz hatlarınızı belirginleştirmek için önerdiğimiz kaş ürünlerine göz atın.

Trend alarmı: Makyaj bazı olarak tıraş losyonu kullanmak
Mükemmel makyaj bazınızı bulamadınız mı? Güzellik vlogger'ı Nikkie Tutorials'ın sayesinde ünlenen erkek tıraş losyonunu baz olarak denemeye ne dersiniz?

Makyajda yeni trend: Palyaço Kontürü
Bella DeLune isimli bir Youtube kullanıcısı "palyaço kontürü" ile yüz kontürlemeye bambaşka bir boyut getirdi. Bu yeni makyaj trendinin detayları Pudra.com'da.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER