› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.12.2015

Trend alarmı: Makyaj bazı olarak tıraş losyonu kullanmak

Mükemmel makyaj bazınızı bulamadınız mı? Güzellik vlogger'ı Nikkie Tutorials'ın sayesinde ünlenen erkek tıraş losyonunu baz olarak denemeye ne dersiniz?

Makyaj ve güzellik videolarını severek izlediğimiz vlogger Nikkie Tutorials makyajda yeni bir trend başlattı. Cildi makyaja hazırlayan ve makyajın kalıcılığını artıran baz ürünü olarak tıraş losyonu kullanıyor. Marifetli makyaj bazlarına alternatif sunan Nikkie, sonuçlardan çok memnun görünüyor.

Trend alarmı: makyaj bazı olarak tıraş losyonu kullanmak

Nikkie Tutorials tesadüfen keşfettiği tıraş balsamından bu videoda bahsediyor.


Tıraş sonrası losyonlar yüksek oranlarda su ve gliserin içeriyor. Bunun sebebi tıraş esnasında tahriş olan ve nem kaybeden cilde nemi geri kazandırmak ve rahatlamayı sağlamak aslında. Tıraş balsamı makyajdan hemen önce uygulanınca gliserinin nem tutucu özelliği ciltte yapışkanlık sağlıyor. Bu yoğun nem, fondötenin cilde daha iyi tutunmasına ve daha güzel görünmesine sebep oluyor. Tüm bunların yanı sıra cilt makyajının kalıcılığını da artırıyor.

Siz primer olarak olarak tıraş balsamı kullandınız mı? Hem uygun fiyatlı hem de herhangi bir risk taşımayan bu yöntem bizce denemeye değer.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Makyajda yeni trend: Baking (Pişirme) Tekniği
Ünlü makyözlerin pürüzsüz ve kalıcı makyaj için kullandığı Baking (Pişirme) tekniği nedir, nasıl yapılır araştırdık.

2016 İlkbahar-Yaz Makyaj trendleri
2016 İlkbahar-Yaz sezonunun makyaj trendlerini merak ediyorsanız Pudra.com’un hazırladığı trend raporunu mutlaka okuyun.

Hayvanlarda deney yapmayan makyaj markaları
Makyaj yapmayı seviyoruz ama güzelliğimiz uğruna hayvan dostlarımızın acı çekmesini istemeyiz. Hayvanlarda deney yapmayan markaları araştırdık.

Kırık göz farını onarmanın yolları
En sevdiğiniz far yanlışlıkla düşüp kırıldı mı? Endişelenmeyin. Pudra.com'un tüyolarıyla farınızı kolayca eski güzel günlerine döndüreceksiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER