› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.12.2016

NARS'ın makyaj artisti Helena Kastensson'dan Pudra'ya özel röportaj

NARS’ın makyaj artisti Helena Kastensson ile yeni sezon trendlerinden yeni koleksiyon Sarah Moon for NARS'a Pudra.com’a özel bir röportaj gerçekleştirdik.

Söz konusu makyaj olduğunda Pudra’nın favori makyaj ürünlerinde de sıkça yer alan NARS, yıllardan beri vazgeçemediğimiz markalardan. Geçtiğimiz günlerde NARS’ın ünlü makyaj artistlerinden, Helena Kastensson ile çok özel bir röportaj yaptık. Daha önce Alexander Wang, Rag and Bone, Christopher Kane, Erdem, JW Anderson ve 3.1 Philip Lim gibi birçok moda devinin defilelerinde çalışan başarılı makyaj artisti ile yaptığımız röportajda yeni sezon makyaj trendlerinden, NARS’ın yeni makyaj koleksiyonu Sarah Moon for NARS’a kadar pek çok konuda konuştuk. Hazırsanız bu çok özel röportajımıza başlıyoruz!

Pudra.com: Bize biraz Sarah Moon for NARS koleksiyonundan bahsedebilir misiniz?
Helena Kastensson: Sarah Moon dünyaca ünlü bir moda fotoğrafçısı. Benim için fotoğraflar şiirseldir. Bence her biri kendine özel hikayeler anlatıyor. Sarah Moon’un fotoğrafları ise akıldan zor çıkan ama bir o kadar da rüya gibi. Kadınsı, büyüleyici ve gizemli… Bu işbirliğini deneyimlemek ve incelemek için çok heyecanlıyım.

Bu koleksiyondan favori ürünleriniz hangileri?

'Moon Matte' rujlar. Yumuşak kadifemsi yapısı ve yoğun pigmentleri ile deneyebileceğiniz en harika ve en rahat mat ruj. 3 farklı kış için mükemmel kırmızı rengin yanı sıra çok havalı bir nude ton da bulunuyor. Ben hepsine bayılıyorum, aralarından favorimi seçmek imkansız!
 
2017 İlkbahar/Yaz 2017 makyaj trendleri neler?
Tamamen doğal, genç, saf ve parlak ciltler, öne çıkan tek odak noktası ile bir araya geliyor. Beklenmedik grafik eyelinerlar, güçlü kaşlar ya da dikkat çekici dudaklar... Neyse ki Instagram trendi olan 'hepsini bir arada kullanmak' hiçbir zaman defilelerde gördüğümüz bir görünüm olmadı. Doğal güzelliğinizi benimseyin ve öne çıkaracağınız tek bir odak noktası seçin. Modern dokunuşlu klasik saf güzellik..

Sizin favori İlkbahar/Yaz 2017 makyaj trendiniz nedir?
Ben 'tek ürün hepsini yapar' kavramını seviyorum. Biz de, NARS Multiple Stick’leri defile makyajları için sıkça kullanıyoruz. İkonik hale gelen ve stick formunda olan bu ürün farklı bir çok renge sahip. Gözleriniz, yanaklarınız ve dudaklarınıza parmak uçlarınız ile uygulayabilirsiniz. Ardından makyajınızı tamamlamak için tek yapmanız gereken göz altlarınıza biraz kapatıcı uygulamak. Bu canlı görünümünüzü ile hem gündüz hem de gece kullanabilirsiniz. 


Favori NARS ürünleriniz neler?
Yarı Mat Heatwave ruj, Audacious Maskara, Larger Than Life Long Wear Eyeliner'ın Rue Bonaparte rengi, Sheer Glow fondöten, Exhibit A allık, Persia göz farı, Laguna bronzer, Copacabana illuminator, Radiant Creamy kapatıcı ve Velvet Lip Glide rujlar. 
 
NARS makyaj artisti Helena Kastensson favori ürünler


Bu trendleri evde deneyecekler için önerileriniz var mı?
Çok fazla üzerine düşünmeyin, eğlenerek makyaj yapın! Eğer parlak bir göz kalemi kullanmak istiyorsanız, düşünmeyin, yapın. Ertesi gün makyajsız çıkmak mı istiyorsunuz, o zaman makyaj yapmayın. Makyaj kendinizi keyfetmek ve ifade etmektir. Ne sevdiğinizi ve nelerin sizin için uygun olduğunu bulun. Yeni bir ürünün kendinize olan güveninizi yerine getirebiliyor olması çok şaşırtıcı bir şey. Trendler ile ilgili açık fikirli olun ve onları kendinize uygun hale gelecek şekilde yorumlayın. Sizi mutlu etmeyen makyaj uygulamalarından kaçının. Ben kozmetik alışverişine çıktığımda, her zaman ertesi gün aynanın karşısına geçtiğimde kullanmak için sabırsızlandığım ürünleri satın alırım.

Pudra okuyucuları neden NARS satın almalılar, özellikle de Sarah Moon for NARS koleksiyonunu?
Sınırlı sayıda üretilen koleksiyonlar her zaman çok daha özeldir. Bunu bir sanat eserine sahip olmaya benzetebiliriz. Sarah Moon benim hayran olduğum bir kişi, o yüzden ikişer tane aldım. Biri kullanmak için diğeri ise özel makyaj dolabımda saklamak için. Biraz çılgınca gelebilir ama bu hayatta bir kere gerçekleşecek olan bir işbirliği. Ve tekrar hatırlatmak istiyorum, bu koleksiyondaki mat rujları kesinlikle denemelisiniz, aklınızı başınızdan alacaklar!

Pudra kadınlarına bu yaz için hangi makyajı önerirsiniz?
Sizi ne mutlu ediyorsa onu yapın. Unutmayın makyajınız güzelliğinizi maskelememeli, onu öne çıkarmalı! Beğendiğiniz bir makyaj seçin, ardından arada sırada farklılıklar yapın ki sürekli aynı rutine saplanıp kalmayın.

Helena Kastensson'ın mutlaka bir adet ürün sahip olmalısınız dediği Sarah Moon for NARS koleksiyonunu görmek için galerimize tıklayın.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2