› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.09.2014

Ülkelerin güzellik standartları

Esther Honig'den sonra gazeteci Priscilla Yuki Wilson da dünyadaki farklı güzellik algılarını ortaya koyan bir proje yaptı. Melez gazeteci Wilson'ın çalışması Pudra.com'da.

Geçtiğimiz aylarda Amerikalı gazeteci Esther Honig, ülkelerdeki farklı güzellik anlayışlarını bir çalışmayla ortaya çıkarmıştı. Buna benzer bir çalışma, başka bir gazeteci Priscilla Yuki Wilson tarafından da yapıldı. Wilson kendi fotoğrafını farklı ülkelere gönderip “Beni güzel yapın” dedi. Etnik yüz hatlarından dolayı Honig’inkilerden daha farklı sonuçlar elde ettiği çalışmasını kendi internet sitesi priscillaywilson.wix.com'da yayınladı.

Etnik yüze sahip Priscilla Yuki Wilson’ın photoshop'la nasıl güzelleştirildiğini görmek için Ülkelere göre güzellik algıları galerimize bakabilirsiniz.



Farklı ülkelerden fotoğrafçıların yaptığı photoshop’lar, güzellik standartlarının ne kadar farklı ve evrensel olmadığını gösteriyor. Kişisel blogunda “Etnik bir yüze sahip biri olarak benim kolaylıkla uyum sağlayacağım bir güzellik standartı ya da kalıbı yok” yazan Wilson da bizimle aynı fikirde.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2