› 
 › 
05.12.2017

Yılbaşı için oje desenleri

Yılbaşında düz oje sürmek yerine konsepte uygun figürlerle tırnağınızı süslemeye ne dersiniz? Yılbaşına uygun figürler için galerimize göz atın.

Yılbaşı konseptini kendinize tepeden tırnağa uygulamak istiyorsanız kelimenin tam anlamıyla kıyafetinizi tamamlayacak oje modellerine galerimizden göz atabilirsiniz.

Yalnızca düz oje sürmek yerine yılbaşına uygun figürlerle tırnağınızı süslemeniz daha yaratıcı bir hareket olacaktır. Bir partiye katılmıyor olsanız da yeni yıla farklı bir şekilde girmenizi sağlayacak!

Bu figürleri yaparken ince uçlu ojeleri, tığ ya da iğneleri size yardımcı olması açısından kullanabilirsiniz.Kırmızı parlak ojeden kar beyazına, ışıltılı griden simli yeşile birçok renk kullanmanız mümkün. 
 
oje_yilbasi
İlgili yazılarımız:

2017-2018'in en renkli oje trendleri
2017-2018 Sonbahar/ Kış sezonunun en trend oje renkleri sizlerle...

En güzel kışlık oje renkleri!
Parlak kırmızı, bordo, siyah ve neon renkler bu kış çok moda. Kış aylarının vazgeçilmez oje renkleri ile stilinizi tamamlamaya ne dersiniz?

Instagram'ın en iyi nail art hesapları
Yaratıcılıkta sınır tanımayan nail art hesaplarını sizin için taradık. Tek renk tırnaklar sıkıcı geliyorsa, işte size ilham verecek 10 nail art hesabı.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2