› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 24.08.2016

En yeni sonbahar parfümleri (2016)

Sonbaharı doyasıya yaşamak için parfümünüzü de mevsime göre seçmelisiniz. 2016 sonbaharının en yeni ve güzel parfümlerini Pudra.com'da seçtik.

Sonbahar mevsimi, moda trendleri ile birlikte dolaplarımızda etkilerini göstermeye başladı. Şimdi sıra kullandığımız parfümlerde. Mevsime uyum sağlamak için parfüm de en az kıyafet kadar önemli. Sonbaharın o dingin ruhunu bu seneki sonbahar parfümünüzü seçerek yakalayın.

Bu sonbahar imzanız olacak parfümünüzü seçerken Pudra.com güzellik editörlerinin seçtiği en yeni parfümler size rehber olacak. YSL'in ikonik parfümlerinden Black Opium'un yeni versiyonundan, Carolina Herrera'nın yeni kışkırtıcı parfümü Good Girl'e 2016 sonbaharının en yeni ve en güzel parfümleri için galerimize tıklayın.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Doğru parfümü nasıl seçmeliyiz?
Kendimize yakışan parfümü seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İlk buluşmada, iş görüşmesinde özellikle hangi kokuları tercih etmeliyiz? Yanıtları Pudra.com’da.

2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri
Bu sezon simli farlar ve alışılmış tarzın dışındaki grafik eyeliner'lar çok moda. 2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri Pudra.com'da.

Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Ünlülerin kırmızı halıda, günlük yaşamlarında hangi kokularla baş döndürdüğünü merak ediyor musunuz? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.

2016-2017 Sonbahar-Kış saç trendleri
Tost saçlardan, Fransız burgularına 2016-2017 Sonbahar-Kış saç modeli trendlerini mercek altına aldık. Sezonun saç trendleri Pudra.com'da.
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2