› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.12.2016

En yeni kış parfümleri (2017)

Sizi yansıtacak kış parfümünü henüz bulamadınız mı? O zaman güzellik editörlerimizin seçtiği 2017 kışının en güzel parfümleri size yol göstersin.

Hepimiz biliyoruz ki bir mevsimin ruhunu yakalamak, kendinizi tümüyle ona hazırlamaktan geçiyor. Sezonun trendlerinden yapay kürkler ile önce dolaplar yenilendi, şimdi sıra sonbahar parfümlerini rafa kaldırıp, kış parfümlerine geçmekte. Bu kış hangi parfümün sizi yansıtıp, imzanız olacağına henüz karar vermediyseniz Pudra.com güzellik editörlerinin seçtiği en yeni parfümler size rehber olabilir.

Victoria's Secret'ın yeni parfümü Scandalous Dare'den, Hugo Boss'un yeni parfümü The Scent for Her'e 2017 kışının en güzel ve en yeni parfümleri için galerimize mutlaka göz atmalısınız. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
Doğru parfümü nasıl seçmeliyiz?
Kendimize yakışan parfümü seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İlk buluşmada, iş görüşmesinde özellikle hangi kokuları tercih etmeliyiz? Yanıtları Pudra.com’da.

2016-2017 Sonbahar-Kış moda trendleri
2016-17 Sonbahar-Kış sezonunda gardırobumuza hangi parçalar girecek? Yeni sezonun öne çıkan trendlerini görmek için mutlaka haberimize göz atın.

Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Ünlülerin kırmızı halıda, günlük yaşamlarında hangi kokularla baş döndürdüğünü merak ediyor musunuz? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.

2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri
Bu sezon simli farlar ve alışılmış tarzın dışındaki grafik eyeliner'lar çok moda. 2016-2017 Sonbahar-Kış makyaj trendleri Pudra.com'da.
EN ÇOK OKUNANLAR
avon anew hydro advance nemlendirici krem kadin bakim guzellik
POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2