› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 09.09.2016

Carolina Herrera'dan feminenliğin kokusu: Good Girl

Carolina Herrera'ın yeni parfümü Good Girl, seksiliğin ve feminenliğin kokusu. Karlie Kloss'un yüzü olduğu parfüm, kendinden emin güçlü kadınların kokusu.

Dünyaca ünlü moda evi Carolina Herrera, feminenliğin gücünü yansıtmak isteyen kendinden emin kadınlar için yeni parfümü Good Girl'ü tasarladı. Marka parfümün yüzü olarak başarılı model Karlie Kloss'u seçti. 

Carolina Herrera'dan feminenliğin kokusu: Good Girl
Tasarımcılar, Good Girl'ün şişesini tasarlarken kadınsılığı sembolize edecek güçlü bir çıkış noktası aramışlar ve sonunda koyu lacivert stiletto şeklindeki bu şişe ortaya çıkmış. Ne demişler "Bir kadına doğru ayakkabıyı verdiğinizde dünyayı fethedebilir". 

carolina herrera good girl yeni parfüm 2016

Seksiliğin ve kadınsılığın parfümü Good Girl, badem ve kahve ile duyuları harekete geçirdikten sonra kadınsı yasemin ve sümbülteber kalp notalarda kendini gösteriyor. Alt notalarda bulunan Tonka fasulyesi ve kakao parfüme seksi bir hava katarak akılda kalıyor. 

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En yeni sonbahar parfümleri (2016)
Sonbaharı doyasıya yaşamak için parfümünüzü de mevsime göre seçmelisiniz. 2016 sonbaharının en yeni ve güzel parfümlerini Pudra.com'da seçtik.

Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Ünlülerin kırmızı halıda, günlük yaşamlarında hangi kokularla baş döndürdüğünü merak ediyor musunuz? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.

Doğru parfümü nasıl seçmeliyiz?
Kendimize yakışan parfümü seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İlk buluşmada, iş görüşmesinde özellikle hangi kokuları tercih etmeliyiz? Yanıtları Pudra.com’da.

En seksi 10 parfüm
Şehvetli kokuları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle işte tüm zamanların en seksi 10 parfümü Pudra.com'da…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER