› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 19.09.2016

Kenzo Takada'dan Avon için özel bir parfüm

Ünlü modacı ve parfümör Kenzo Takada, Avon için özel bir parfüm tasarladı; Avon Life. Zarafet benim için önemli diyen herkes bu parfüme bayılacak.

En sevdiğimiz güzellik markalarından Avon, dünyaca ünlü modacı ve parfümör Kenzo Takada ile işbirliği yaparak özel bir parfüm tasarladı; Avon Life. Takada, Avon Life koleksiyonu ile dünyadaki tüm kadınların erişebileceği özel kokular oluşturmuş.

Kenzo Takada’dan Avon için özel bir parfüm

Parfüm serisi, Takada’nın deyişine göre doğal yaşamla dolu, güzelliğin ve olumlu yaklaşımın taşıyıcısı. Avon Life for Her ve Avon Life for Him’de de Mısır ve Fransa’nın narin menekşeleri başrolde.

Avon Life for Her; nilüfer, beyaz çay ve kırmızı elma ile enerjik bir açılış yapıyor. Bu enerjik açılış daha sonra parfümün başrol oyuncusu menekşe, kiraz çiçeği ile beyaz şakayığın da yardımıyla akılda zarif ve duru bir iz bırakıyor. Son notalarda kendini gösteren süsen çiçeği, paçuli ve kehribar tohumları parfümün rahatlatıcı çiçeksi kokusunu destekliyor.
kenzo takada avon için parfüm tasarladı: Avon Life




















Avon Life for Him ise baharatlı ve aromatik bir harmoniden oluşuyor. Karabiber, ardıç meyvesi, taze selviden oluşan tepe notalar, parfümün kalbinde menekşe yaprağı, sardunya ve yıldız anasonla buluşuyor. Dip notalardaki Virginia sedir ağacı, misk, süsen kökü ise parfümün uzun süre akılda kalıcı bir bitiş yapmasına yardımcı oluyor.

Konuyla ilgili diğer yazılarımız
En yeni sonbahar parfümleri (2016)
Sonbaharı doyasıya yaşamak için parfümünüzü de mevsime göre seçmelisiniz. 2016 sonbaharının en yeni ve güzel parfümlerini Pudra.com'da seçtik.

Ünlü yıldızlar hangi parfümleri kullanıyorlar?
Ünlülerin kırmızı halıda, günlük yaşamlarında hangi kokularla baş döndürdüğünü merak ediyor musunuz? İşte, ünlü kadınlar ve parfüm seçimleri Pudra.com'da.

Doğru parfümü nasıl seçmeliyiz?
Kendimize yakışan parfümü seçerken nelere dikkat etmeliyiz? İlk buluşmada, iş görüşmesinde özellikle hangi kokuları tercih etmeliyiz? Yanıtları Pudra.com’da.

En seksi 10 parfüm
Şehvetli kokuları, akılda kalan isimleri ve çekici şişeleriyle işte tüm zamanların en seksi 10 parfümü Pudra.com'da…


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER